laupäev, 24. aprill 2010

Õuekass

Peemot käis täna teist korda õues jalutamas. Enne muidugi tuli läbida kergekujuline võitlus trakside pealepanemiseks. Enne kui kassil moodustub seos traksid -> õueminek, tuleb nendega pisut vaeva näha. Laku näiteks esimestel kordadel lükkas lihtsalt jala sirgu. Niiöelda kukkus külili ja teeskles halvatut. Aga kui mõned korrad olime õues käinud, siis taipas asja iva :) Nüüd kui kapist Laku traksid välja võtan, on kass kohal kui viis kopikat ja näub ootavalt tagaukse ees.

Novot aga Peemotist. Esimese korra käisime õues eelmisel nädalal. Peemot hiilis väga ettevaatlikult paar meetrit uksest eemale ja vaatas kahtlevalt ringi, kõht vastu maad surutud. Ja lõpuks mõne aja pärast jooksis tgasi ukse juurde. Aga täna oli hoopis teine lugu. Kass jooksis päris julgelt õue peal ringi, hüppas lillekasti peale (mida näiteks Laku pole kunagi teinud) ja üritas läbi aia naabrite poolele minna. Ma kahtlustan, et Peemotiga tuleb õues veel jamasid, on teine kuidagi väga innukas :D

Aga siin paar pilti tänasest jalutuskäigust:





5 kommentaari:

Kati ütles ...

Tups:)

Maris ütles ...

Killer-tups :)

Unknown ütles ...

Oo, Pemuuhin on nii tubli ja võimas :) Tundub, et loom on rahul. Aga viimasel pildil on ta silmis üpris kurjakuulutav pilk. Meenuvad nii mõnedki kuklanärimised.

Maris ütles ...

Ma ei tea kui rahul ta on. Ma saan ikka vahel ta küüsi ja hambaid tunda, eriti kui ma üritan Peemotit kuidagi keelata (või näiteks nõudepesumasinast välja tõsta). Ja vahel ta saab ka Lakult murinat.

Aga täna käisime jälle õues ja nüüd Peemot magab toolil keras :)

Unknown ütles ...

Peemot nõudepesumasinas :)) Miks ma ei imesta ;)