teisipäev, 29. september 2009

Töönädal ja selle kulminatsioon

Enne viimast Assoori-teemalist postitust pisike jahumine muudel teemadel. Esiteks on mul homme arenguvestluse jätk (appi, ma peaks endale praegu sügiseks eesmärke välja mõtlema..), workshopi läbiviimine ühele kliendile (päris põnev!) ja pärast seda visiit day-spasse samade klientidega. Mingi näohooldus pidavat mulle olema bronnitud, ootan innukalt!

Neljapäeval jätkan klientide juures jooksmist. Nagu müügimees juba. Õnneks müügikõnesid ei pea pidama :) Või noh, mitte otseselt, aga ega me ju muidugi ainult heast tahtest uuringutulemusi ei presenteeri.

Kodus on meil kaos. Esikus pole enam riidenagi ja pesumasin ei tööta. Esimene neist oli muidugi teadlik otsus. Ammu juba tahtsime seda vana kolakat riidenagi (või kappi.. ma ei teagi kuidas seda nimetada) välja visata ja uut asemele osta. Uus on tegelikult juba välja vaadatud ja toome neljapäeval koju. Pühapäeval aga tuli meil briljantne idee, et kuna ühistu sügistalgute prügilava on veel viimast päeva siin, siis loomulikult tuleb vana nagi sinna heita. Praegu ongi seega joped ja mantlid piki korterit laiali ning kingakuhi esikus. Brrrr.

Aga see pesumasin! Ei soostu teine programmi lõpetama, ketrab loputust mingi 5 tundi umbes. Koostöövõimetu romu! Mulle tundub, et neljapäeval tuleb meile esikukapi lisaks ka uus pesumasin. Kui juba, siis juba.

Aga nädala ma kavatsen lõpetada korraliku jämmiga - ühistu 30a juubelipidu on käes! Juhhei ja trallallaa! Välja püstitatakse telk ja kõlakaid on kostnud ka akordionimängijast! Kui mul viitsimist on, siis teen sinna plaaditäie marjakooki ja libistan telgis kuhjaga siidrit ja grillvorsti. Vat nii.

2 kommentaari:

Kati ütles ...

hei..igatahes annan märku et meie ka tagasi..lõpuks lõpetasin ka sinu reisukirjad ja tundus täitsa põnev reis, va et te ei lebanud rannas nagu meie - reisist 5 päeva ainult lamamist:) ilge tshill oli..ainus ethetkel tapab väss..ligi 40 tundi teel ilma magamata annab tunda...
suhtleb..

Maris ütles ...

Tore kuulda, et hästi läks ja olete elusate ja tervetena kodus! Ootan põnevusega reisipilte ja -muljeid.