teisipäev, 23. märts 2010

Jälle mingid muudatuste tuuled

Tööl on praegu huvitavad ajad. Lisaks sellele, et ülim boss siirdub suve algul uude töökohta, on end lahti öelnud ka meie tiimi juhataja. Ehk siis varsti oleme nagu peata kanad. Või siis ikkagi mitte. Igatahes osaline hämming on küll, väikseid ümberkorraldusi on juba tehtud ja tõenäoliselt tehakse lähiajal veel. Isiklikult on mul lihtsalt kõikidest muudatustest ja muutustest täiesti siiber. Eriti kuna aasta tagasi tehti juba koondamiste laine ajal teatud ümberorganiseerumisi ja nüüd on neid osaliselt tagasi võetud. Otsustage ometi juba ära!
Tuleb just selline väikese mutri tunne, et nokitsed omi asju teha ja suur masinavärk liigub sellest hoolimata omasoodu. Noh aga eks selline ongi "lihttöölise" elu. Kui tahad sõna sekka öelda, siis hakka juhiks :) Või pane püsti oma firma. Ma võiks teha sellise õdusa tee- ja kohvipoe, kust saaks loomulikult osta maitsvaid kooke ja šokolaadi ning muidugi kassikakakohvi. Ja tõenäoliselt läheks pankrotti :)

Aga muudel teemadel veel. Vaatasin täna Tuulepealse maa teist osa. YLE näitab neid, ent esimese osa olen ma kahjuks maha maganud. Paistis üsna huvitav, selline positiivses võtmes tehtud sari. Meenutas Wikmani poisse. Kindlasti vaatan ka edaspidi.

Lõpetuseks midagi naljakat: kass üritab lauale hüpata. See on täpselt Peemoti koopia! Mitte ainult väljanägemine, vaid see keksimine samuti! Peemoti salajane näitlejakarjäär :)

4 kommentaari:

Unknown ütles ...

Ettevaatlik loom :) Ei hüppa igale poole enne, kui on kontrollinud, mis teda ees ootab.

Maris ütles ...

Ahsoo :)

Anonüümne ütles ...

etv arhiivist vőib neid ka vaadata. siis kui ise tahad
mari

Maris ütles ...

Aitäh hea vihje eest!