laupäev, 21. märts 2009

Tere kevad!

Täna oli viimaks ometi täiesti kevadine ilm. See pikk talv hakkabki juba siibrisse viskama, ainult lumi ja jää, valge ja üksluine. Kus on värvid, päikesepaiste, lilled, rohelus? Pildistaminegi hakkab igavaks minema, ainult need samad lumeväljad (see võib muidugi ka pelgalt pildistaja viga olla ;)). Ootan innukalt kevadekuulutajaid - säutsuvaid linnukesi ja värvilisi lillekesi. Eriliselt põnev on muidugi see, et mis mu sügisel maha pandud sibulatest tuleb. Ma ei mäleta enam sedagi, kas oli ainult tulpe või sai mõni krookus ka ostetud. Ja üleüldse minuarust on jänesed mingil hetkel seal lillepeenra kandis midagi kaevanud ning lisaks on alati mutioht, neile need sibulad vist täitsa maiusroog.

Tänane pilt illustreeribki kevade tulekut - kõrvalmaja katuselt sulab lund ning tulemus on selline, nagu oleks keegi katusele valget vahvlitainast kallanud ja ootaks ühe suure ja ruudulise vahvli küpsemist :)





P.S. Vahvlid pole mul ilmaasjata mõtteis - nimelt Tamperel sai hotellis hommikusöögil ise vahvleid praadida! Kallasid kannust taigna vahvlirauda ja mmmm! - milline lõhn ja maitse :P

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Meil siin algab sügis. Aegajalt viskab ikka oma 30 kraadi muidugi välja. Ja kui termoklaas näitab 20,otsin kapist kohe midagi soojemat selga. Uskumatu. Eks oleme veidi harjunud selle soojusega. Ja mis muutub värvidesse ja linnualulu. Siis siin nö. kõrbes pole eriti värve ja vist ei tule ka ja linnud teevad ahvi häält .

Kallistan PR

Maris ütles ...

Täitsa erinev värk ikka, meil siin näiteks veel meri jääs, tänagi käisime jääl jalutamas. Ja päikese käes tundub juba mõnusalt soe, kuigi väljas on mingi -5 kraadi :)

Ja sukkpükse ei pea enam kasutama, juhhei! Aga +20 oleks muidugi igati meeldiv. Ahvlinnud võib-olla mitte eriti ...

Kalli-kalli!