reede, 20. märts 2009

Komandeeringus

Tamperes on nüüd siis käidud, tööasjad aetud ja kõht täis pugitud. Ma ei saa aru, alati komandeeringutes on täissöömine see põhiline asi. Alati stiilis hommikusöök, lõuna, pärastlõunakohv, õhtusöök - ja eelmist rooga pole umbes jõudnud veel seedidagi kui juba uus peale tuleb. Aga ega ma ei kurda, eks kodus võib neid kuivi võileibu närida küll, reisil peab ikkagi viimast võtma, eriti kuna ise pole vaja kokata ega midagi.

Resideerusime Holiday Club spahotellis, otse järve ääres. Tuba oli viimasel 11. korrusel ja vaade otse järvele - jällegi ei või kurta! :) Eile õhtupoolikul võtsime ka hotelli ujulapoole ette, ma hulpisin üle tunni mulli-, ja mineraalvannides, pärast oli nahk täiega kortsus. Ilge väss tuli ka peale, ikkagi veesporti ju teinud ;)

Tampere linna endaga ei jõudnud lähemat tutvust seekord sobitada. Ainuke vaatamisväärsus, kus käisime, oli kohalik Stockmann ja lisaks Sokose 3+1 päevad. Viimases oli muide sooduspakkumine Kalevi shokolaadidele, krahmasin ostuhulluses kolm küpsise- ja ploomitükkidega tahvlit kaasa, just seda maitset mujal pole viimasel ajal olnud (hea põhjendus eksole). Üks neist on paraku juba kuhugi kadunud ...


Vaade toa rõdult

Ilusat nädalavahetust ja kevade algust!

Kommentaare ei ole: