teisipäev, 27. jaanuar 2009

Sitikas tembutab

Viisime kohe esmaspäeva hommikul auto hooldusse, mingi spetsiaalselt Citroënide remonditöökoda. Peale tööd kästi järgi tulla - et olevat veakoodid ära nullinud. Pisut nagu imestasime, et kas siis midagi muud ei tehtud, eks need errorid tulevad ju siiski mingil põhjusel. Uurisime veel täpsemalt järgi, diagnostika olevat andnud mingeid tundmatuid (!) veakoode, ent kui nad need ära tühistasid, siis olevat auto normaalselt töötanud.
Egas midagi, vaikselt tuli mõte, et väga hea, et nii lihtsalt pääsesime, ilma suurema osade vahetuseta. Muidugi immediately kui Aki auto käivitas, viskas täpselt samad errorid taas ette ja service-tulukese põlema. Tüng! Kobisime tagasi töökotta ja surusime remondimehele autovõtme uuesti pihku.
Täna käis Aki autol uuesti järel, taaskord polnud muud tehtud kui veakoodid tühistatud. Siiani pole auto veel errorit visanud, aga kuidagi kõhe on homse suhtes. Või millal iganes auto jälle suvatseb "gearbox faulty" ja "ESP/ASR fault" teatada ja püsiva kolmanda käigu sisse lükata ...

On tehnika ikka tänapäeval. Rääkisin Akile, et vanasti isa Žigull pidas üle 20 aasta vastu, sellega sai lausa kunagi minu voodi katusel Tartusse sõidetud. Oi see oli ikka huumor. Aga samas ega oma autot selle vastu ei vahetaks küll mingil juhul :D

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

M7letan seda s6itu Tartusse :). Mingid kutid k6rval autos naersid sellise vaatepildi yle. Proovisime seal autos v6malikult n7htamatuks ennast muuta :).
Pillekas

Maris ütles ...

Jaa ilge mark oli :D A pärast läksime Tartus striitreivile ja olime khuulid :P