pühapäev, 9. november 2008

Palavik

Mul on kassipalavik, st tahaks kolmandat kassi. Aga tegelikult piisab kahest küll, nii et palavikule järele ei anna (vähemalt mitte veel :)). Akil see-eest on autopalavik. Seda on kestnud nüüd vähemalt aasta. Minuarust praegune auto käib kah, aga muidugi jätkuvad vead ja remondid pole meeltmööda, rahakott ju ka õheneb. Kuigi viimasel ajal on Rellu suhteliselt korralikult käitunud, on Aki juba mudeli välja valinud ja finantsid kokku arvutanud.
Reedel käisimegi üht kandidaati vaatamas. 2005 Citroën C4 sinine automaat (värv on btw väga oluline element). Ma muidugi muud eriti öelda ei oska, kui et paistis ja tundus ok. Meie omast pannist saime ka suhteliselt hea pakkumise, arvestades seda, et ise me ei suudaks seda praegusel ebakindlal ajal mitte kuidagi taolise papi eest maha müüa. Ja no ega tal väärtus ausalt öeldes ka palju suurem pole. Aga mulle hakkas hinge, et automüüja kirtsutas meie Rellu peale nina ja kritiseeris ja halvustas. Keegi peal minu ja Aki ei tohi Rellut sõimata!!!111

Nii, laupäeval teine käik. 2005 Citroën C5 punane automaat. Sellega proovisõitu ei teinud, sisustus polnud ka eriti hea, aga no muidu igati arvestatav variant. Uurisime siis müüjalt meie auto väärtust vahetuses. Küll kiitis ikka, et suure võimsusega, haruldane auto Soomes, hästi hoitud ja põhjas polnud roostet ka üldse. Ja siis pakkus selle eest umbes poole vähem kui esimene müüja. Meie pungitasime silmi ja ütlesime, et meil on ikkagi parem pakkumine sees ja et peab mõtlema. Siis hakkas va suller õigustama, et no mis hinnas see teine auto üldse oli (alghind pisut väiksem siiski c4 kui c5) ja et see meil siin siiski vähese läbisõiduga (c4 oli veel vähem) ja et no mida siis teie õieti mõtlesite vaheraha suuruseks. Meil tekkis vahetult tahtmine poest lahkuda ja seda ka suht kähku tegime, tänasime viisakalt ja jooksime minema. Ilged sullerid ikka.

Aga nüüd ongi seis selline, et peab vist ikkagi selle esimese müüja juurde tagasi ronima. Meil kolmapäeval on esimene võimalus (ma venitaks veel rohkem, kuna autod seisavad poes, keegi ei osta nagunii, aga Akil autopalavik eks) ja ma loodan, et äkki juhtub mingi ime läbi nii, et C4 müüja helistab ja teeb veel soodsama pakkumise. Siis oleks hea minna ja tõdeda, et nooojah no eks me vist siis võtame ära, ho-ho-ho.

Tuleval nädalal jutt jätkub, eks siis näis, mis tulemus on. Kas C4 või ikka veel Rellu ... Stay tuned!

3 kommentaari:

Lauri ütles ...

mis loom on Rellu? (mõtlesin ja mõtlesin ja välja ei mõelnduki, kui pakkumise peaks tegema, siis oma aruga pakuks Renault Laguna)

Lauri ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Maris ütles ...

Renault jah. Mudeli osas pole vahet, kõik Renault'd on siinpool lahte rellud :)