esmaspäev, 17. august 2015

Vabaõhuteater Suomenlinnas

Et mitte liiga kiirelt argirütmi vangi langeda, üritame veel suvest viimast võtta ja tavapärasest erinevaid tegevusi välja mõelda. Ühel reedel paar nädalat tagasi oli selleks Suomenlinna vabaõhuteatri külastus.

Kohe peale tööd vurasime päikselisse kesklinna. Pildil esiplaanil olevast kaubahallist (soovitan tutvuda, igasugu hõrgutisi müüakse seal) võtsime kaasa vietnamipärast takeawayd ja kiirustasime läbi Kauppatori suvise melu Suomenlinna praami peale.

IMG_9021.jpg

IMG_9023.jpg

IMG_9022.jpg

Praamisõit Suomenlinna kestab umbes viisteist minutit. See on hea hetk istuda välitekile ja lasta meretuulel end paitada. Peale praami väljumist sain ka mahti klõpsata pildi vaaterattast ehk siis Finnair Sky Wheelist.

IMG_9027.jpg

Kohale jõudes voorisime koos teistega Suomenlinna müüride vahelt saarele.

IMG_9028.jpg

Suomenlinna on minuarust väga sümpaatne oma kivimüüride, kaljuste randade ja vanade majadega. Suurepärane koht pikniku pidamiseks, lihtsalt jalutamiseks, päikeseloojangu nautimiseks ning muidugi pildistamiseks :)

IMG_9030.jpg

IMG_9029.jpg

Paar sõna ka etendusest. Tükk oli "Ohtlikud suhted", mis põhineb Pierre Cloderlos de Laclos' romaanil. Seal seiklevad markiis de Merteuil ja Valmont. Mulle oli storyline kaudselt tuttav kunagisest filmist Cruel Intentions, kus markiisi rollis oli Buffy the Vampire Slayer (ehk siis Sarah Michelle Gellar) ja Valmonti mängis Ryan Phillippe. Kõigele lisaks oli filmil hirmus hea soundtrack. Aga see selleks :)

Teatrilaval oli tegemist vahva kostüümidraamaga. Pisut ehk liiga pikaldane, aga ma olengi ju harjunud ainult kolmekümneminutilisi Friendsi episoode vaatama, nii et ligi kolmetunnine ühel kohal istumine käib lihtsalt mulle üle jõu :)

Kui tükk otsa sai, oli päike juba loojumas. Jalutasime tagasi praamile. Oli suurepärane suveõhtu ja vahva mälestus!

IMG_9035.jpg

Kommentaare ei ole: