teisipäev, 9. juuli 2013

Kuidas remont edeneb

Remondist siis, nagu lubasin. Midagi eriliselt pildistamisväärset siin ei ole, aga tegin siiski paar klõpsu.

Viimaks ometi edeneb remont jõudsalt. No muidugi kipsplaate on lihtne seina ja lakke panna, kiirelt läheb ja muutus varasemaga võrreldes on suur. Aga paar vaadet siis:

Söögituba. Seinad on peaaegu valmis, viimased lihvimised veel ja kruntvärv peale. Lagi ootab kipsplaate ja pahtli- ja lihvimisshowd. Vasakul olevale seinale tuleb tapeet. Millalgi.

IMG_2394.jpg

Magamistuba. Nurgas kulgevad ventilatsioonikanalid ja elektrijuhtmed, sinna tulevad muidugi seinad ümber. Vasakut kätt on vannitoa uued seinad, sinna ka kipsplaadid peale.

 IMG_2386.jpg

Abiline:


IMG_2387.jpg

Magamistoa lagi sai valmis, või noh, kõige raskem on veel ees :) Pahteldamine ja värvimine...

IMG_2388.jpg

Esik. Jälle need kipsplaadid on puudu. Vannituba paistab ka natuke.


IMG_2398.jpg

Esikuvaade teisest suunast, jällegi vannitoa uksest paistavad plaadid. Peemot jälgib all paremas nurgas, et kõik reeglitepäraselt tehtud saaks:

IMG_2396.jpg

Vannituba. Plaatimine sooritatud, vuukide täitmine ka peaaegu. Pildil pole põrandavuuke veel täidetud, aga täna hommikul saime sellega ka ühele poole. Nurkadesse veel silikooni ning peale seda moondub Aki torumeheks :)

IMG_2391.jpg

Parkett saabub umbes neli päeva enne külaliste tulekut. Ma arvan, et see on piisav aeg, et 80 ruutmeetrit põrandat panna? :) Akil ei ole siis muidugi enam puhkust, nii et kui õnnestub, siis mässan sellega ise.

Väike magamistuba, kus hetkel elame, vajab muidugi ka remonti. Siia mõtlesime meie külalised majutada, nii et midagi võiks ju siin ka teha :)

2 kommentaari:

aimarii ütles ...

Näitab küll, et remont on edanud hästi. Kas te mäletate puhkust ka veeta?

Maris ütles ...

Aitäh! Edeneb tõesti kenasti, aga palju on veel teha.. Sel aastal me eriti tõesti puhanud ei ole, eks siis jõuab kui ülemine korrus valmis on :)