pühapäev, 14. oktoober 2012

Esimesed muffinsid tehtud!

Jee, esimesed muffinsid uues ahjus küpsetatud ja juba ka teised jahtuvad laual. Mõnus! Toiduained ja nõud on kõik ilusti omal kohal kappides, viis pappkasti sai allkorruselt välja kraamitud ja lahti pakitud. Peaaegu nagu inimese elu lausa!

Muidugi külmkapp on veel magamistoas, selle peaks veel täna omale kohale siirdama. Ühed töötasemed on õlitatud ja kuivavad, varsti saab ka kohvimasina ja muud jubinad kööki siirdada. Teine töötase ootab veel õlikihti ning pooltel kappidest pole veel käepidemeid küljes. Valgustus on ka veel puudulik. Aga nii ahju kui ka pliiti saab kasutada ja kõige rõõmsam olen ma endiselt nõudepesumasina üle :)

Eilse ja tänase päeva vehkisime jälle pööningul tööd tehes, vana sõber ventilatsioon ootas seal. Nüüd tõmbasime viimaseid kanaleid ja sellistesse kohtadesse, kus juba normaalselt ruumi oli, nii et töö sujus enam-vähem reipalt. Mõned töötunnid peab seal veel veetma, kahjuks ilm läheb juba üsna külmaks, aga vast saab hakkama. Eile olid meil ka jälle abilised külas, kärutasid õues mulda nagu niuhti, täiesti suurepärane. See töö sai ka juba peaaegu valmis, suur tänu teile!

Natuke pooleli veel, ja hunnik remondikraami ka pildi peal, aga no midagi on näha:

IMG_0798.jpg

Kappide värv on päriselt natuke erksam kui hetkel pildilt näha võib, kappidel on nimelt veel kiled peal.

6 kommentaari:

Kimalane ütles ...

Rõõm näha, et kõik edeneb.
Õnne-õnne seal köögis!

Maris ütles ...

Aitäh :) Endal ka nii hea meel!

aimarii ütles ...

Vist on söötudgi.. need muffinsid.
Kindlasti oli hea meel küpsetada midagi uues köökis.

Maris ütles ...

On tõesti juba söödud ka :)

Kati ütles ...

Tõsiselt ilus köök, ja saarekesega, mõnus.

Maris ütles ...

Aitäh Kati, mulle iga päevaga meeldib see rohkem ja rohkem :) Täielik rahulolu.