kolmapäev, 4. juuli 2012

Seinad aina vähenevad

Dokumenteeriks jälle vahelduseks remondi edenemist, siis võib aasta pärast vaadata ja imestada.

Söögitoa lae võtsime maha, sinna tulevad millalgi uued kipsplaadid asemele. Laeplaate alla rebides  kukkus nende vahelt alla mingi kummaline karvapall, mis lähemal vaatlemisel osutus hiirepesaks, kus väike hiireskelett sees oli. Böäkk ma ütlen, teistel on luukered kapis, meil laes.

Köögi ja elutoa vahelise seina rebisime ka tükkideks. Mõnusalt avanes kohe selline suur ruum ja elutuba läheb nüüd sujuvalt köögiks üle. Ja muidugi kui ma ütlen, et "meie tegime", siis see tähendab tavaliselt seda, et Aki teeb 90 % ja mina aitan natuke :D Ma teen rohkem selliseid lihttöid, nagu prügi äravedamine ja lakke jäänud naelade välja katkumine jne. Mis teha, kui jõud ja oskused jäävad vajaka :)

Paar pilti ka. Näha on muidugi, milline kohutav kaos meil valitseb hetkel.. 

Vaade köögist elutuppa, enne:
P6027319.jpg

Vaade köögist elutuppa, pärast:
IMG_9739.jpg

Vaade elutoast köögi suunas, enne:
P6027297.jpg

Vaade elutoast köögi suunas, pärast:
IMG_9760.jpg

Osa vaheseinast oli ahju külge müüritud, seda on ka esimese pildi pealt näha. Kui need kivid ära tõstsime, jäi ahju külge kuivanud kipsi- või mördiriba. Tükk aega mõtlesime, kuidas selle sealt ära saab ilma voolukivi rikkumata. Lõpuks läksime tavalise lihvimise peale välja ja paistab, et töötas hästi! Päris kenasti tuli maha ja jättis vaid vaevumärgatava heledama koha kiviplaatidele.

Selline triip:

IMG_9754.jpg

IMG_9751.jpg

 Aki mässab:
IMG_9748.jpg

Käisime ka kööke uurimas, enam-vähem hakkavad ka selle suhtes plaanid välja kujunema, et mida ja millist soovime. Siis ongi ainult alles maksmine ja teostus :D Piece of cake! Suvepuhkuste tõttu on köögikappe valmistavad tehased tegelikult praegu suletud ja köögile esimene valmimisaeg oleks umbes septembris. Nii et ka seda ei saa me mitte suvepuhkuse ajal valmis..

P.S. remondikass vaatab ja haigutab:

IMG_9741.jpg

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

Vana hea Peemot.