pühapäev, 29. juuli 2012

Ventilatsioon ei edene, aga puuriit see-eest küll

Kolmapäeval jätkasime ventilatsiooniliinil, aga päeva lõpetuseks sai isolatsioonivill otsa. Tellisime seda juurde, aga kahjuks ei jõudnud see enam reedel kohale. Pool nädalat oleme niisiis katusel roomamisest kõrvale hoidnud.

Uuel nädalal uue hooga, kuigi kahjuks Aki peab nüüdsest päeval ka palgatööga tegelema. Mul on veel nädalake puhkust, mõtlesin olümpiamänge vaadata ja lebotada :) No eks ma üritan midagi nokitseda ka, aga praeguses faasis ei saa ma suurt midagi üksinda siin teha. Peenrakastid tõrvata ja paar põõsast istutada ehk. Järgmisel nädalal hakkavad ka muud asjad edenema - teemantpuurija tuleb uuele ringile, uus külmkapp, nõudepesumasin ja ahi saabuvad (neist esimene läheb kasutusse, teised jäävad veel uut kööki ootama) ning valla ehitusloa inimesed naasevad puhkuselt ehk siis loodetavasti saame duširuumi asjus nende juurde lõpuks jutule.

Kuigi ma just kirjutan siin, et mida me oleme nädala jooksul teinud ja mis järgmisel nädalal toimub, on mul siiski kogu aeg tunne, et mitte miski ei edene üldse. Valdavalt muidugi seetõttu, et pealtnäha pole ju kuskil mingeid muutusi - kaos on igal pool. Aga pindade remont ja sisustamine ongi alles viimane võõp. Ja suvel võib ju natuke puhata ka ;)

Kuna meie ventilatsioonikanalite paigaldamine lükkus edasi, kasutasime neljapäeval ja reedel sellest vabanenud aega ära ja harvendasime natuke metsa. Oluline asi ka seetõttu, et talveks meil ju hetkel küttepuid ei ole. Aga nüüd on! Kuuma ilmaga metsas mütata on muidugi suur rõõm, eriti kuna pikad püksid ja käised peavad seljas olema. Vett kulus meil vist liitrite kaupa ja higi samamoodi. Aga vaat selline pisike puuriit on meil juba olemas! Need on õhemad kuusetüved, mis otse riita lähevad, omajagu paksemaid tukke ootab veel lõhkumist ... Ja metsatukas on puid veel jalaga segada, ootavad seal pingsalt harvendamist.

IMG_0141.jpg

IMG_0140.jpg

Kommentaare ei ole: