neljapäev, 19. juuli 2012

Ideaalne jooksuilm

Täna oli superhea ilm jooksmiseks! Suhteliselt soe 18-20 kraadi, aga koguaeg puhus kerge jahe tuul. Oli kohe rõõm sörkida ja tegin lausa oma kiirusrekordi :) Seda välja hõikama ei hakka, sest ma endiselt vist jooksen umbes 50% ja kõnnin teised 50%, aga väike progress ikkagi.
Ärevusega ootan septembris toimuvat Helsinki Midnight Runi, kuhu töökaaslastega ennast kirja panime. 10 km distants, et väga hullu ju pole, aga tahame ikkagi suhteliselt head tempot hoida ja mitte ainult kõndida.

Täna sai veel kõvasti pööningul möllatud ja ventilatsioonikanaleid paigaldatud. Tolmu on seal ligi kolmekümne aasta eest, lisaks paar herilasepesa ja meeletu kuumus. Aga vaikselt edeneb siiski. Ja homme jälle!

Kuna igalt poolt olen kuulnud, et mustikaid peaks nüüd metsas olema jalaga segada, siis päeva lõpetuseks tegime ka väikse käigu maja taha mäepealsesse metsatukka. Sääski oli seal rohkem kui mustikaid, ütleme nii :) Tegelikult paaris kohas olid ilusad marju täis puhmad, aga suurimal osal taimedest oli vaid paar marja küljes. Natuke sai neid mustikaid siiski korjatud - piisavalt, et jogurti sisse ja hommikul pudru peale visata.

2 kommentaari:

Kati ütles ...

Tubli! Mul hakkas ka "treeninglaager" puhkuse raames, juba 4 päeva jooksnud ja üldkehalisi harjutusi teinud. Enesetunne on kohe hea, kuid jah 10km joosta, sinna levelile ma ilmselt ei jõua:)

Maris ütles ...

Oo, lahe! Ja õnnitlused puhkuse puhul :D

Mul üldkehaliste harjutuste rolli täidab remont. Puhkuse alguses mõtlesin küll, et teen lihastrenni ka, aga praegu tundub, et remondist piisab :)