pühapäev, 27. mai 2012

Uus kodu

Hommikul mõtlesime, et toome veel ühe koorma ja asi ants. Aga olime järjekordselt optimistlikud - kraami oli vanas kohas niivõrd palju, et tegime pakiautoga veel kaks tuuri. Viimase ajaks jäin mina korterit koristama, pesin põrandaid ja köögikappe jne. Lõpuks tuli Aki tagasi ja aitas mul koristamisega ühele poole saada. Muidu ma oleks küll vist kokku kukkunud, nimelt kell oli ligikaudu viis õhtul, kui valmis saime ja ma polnud muidugi päeval midagi muud tarbinud kui tassi kohvi ja lonksu jogurtit hommikul. Köögikappe ja -sahtleid nühkides oli päris allaandmise tunne kohati. Mingisuguse usupühaga seoses (ma lihtsalt ei ole jõudnud hetkel nendesse süveneda..) olid poed kõigele lisaks täna kinni. Bensujaamast saime õnneks enne koduteele asumist hangitud veresuhkru tõstatajaid - shokolaadi ja Fantat. Minu viimaste päevade toidupüramiid pole eriti esinduslik olnud :)

Nüüd passime uues kodus kraamihunniku otsas ja mitte midagi pole võimalik üles leida. Aga tähtsaimad asjad on muidugi olemas - voodi, kohvimasin, mikro (muud toitu pole eriti jaksanud teha) ja internet. Homme läheb asjade lahtipakkimiseks.

Sellegipoolest on mõnus istuda elutoa põrandal, juua kohvi ja vaadata aknast hommikupäikeses heinamaad. Või kuulata tagaõues lindude kädistamist (muide varahommikul oli nende tibukeste sädinat isegi liiga palju kuulda :)). Lähiümbrusega pole veel jõudnud tutvuda, võib-olla homme võtame väikse jalutuskäigu ette. Meil on neli päeva puhkust ehk siis teisisõnu töölaagrit siin.

Lõpetuseks natuke pildikesi ka, kuigi eriti pole neid jõudnud klõpsida.

Vanas kohas, alles alustame pakkimist:

P5257236.jpg

Pappkaste on ka:

P5257240.jpg

Oleme maabunud. Voodit ei jaksanud enam eile õhtul kokku panna, nii et leppisime madratsitega. Laku on muidugi kohal nagu viis kopikat:

P5267245.jpg

Tagaõu on täis kive ja kände. Nagu Tammsaare romaanist?

P5277246.jpg

Naabermaja paistab ka natuke kätte:

P5277247.jpg

Kassidel on peamine, et toit saabuks õigel ajal:

P5277249.jpg

Hommikukohv elutoa põrandal, diivanipadjal vedeledes. Mõnus päikesevalgus, ma nii naudin seda!

P5277254.jpg

Peemot tutvub ümbruskonnaga:

P5277256.jpg

Naukku piilub aknalaualt:

P5277260.jpg


3 kommentaari:

Kati ütles ...

Nii vahva tundub teil seal sinu kirjutist lugedes..Tahaksin kaaa:)

Tiina Linkama ütles ...

ONNEA UUTEEN KOTIIN!

Maris ütles ...

Kati: siin "maal" on tõesti kuidagi teine olek. Ja see tunne, et see maja ja puud ja muru on meie OMAD. Mitte materiaalses mõttes (sest nagunii on need tglt panga omanduses :)), vaid selle mõttega, et nüüd peame nende eest hoolt kandma ja üles putitama. Ja siis aastate pärast on seda hoolitsust võib-olla ka näha natuke :)

Tiina: kiitos paljon!