laupäev, 12. mai 2012

Kolimine läheneb

Hmm, uus Blogger on päris kummaline alguses. Aga ehk harjub ära.

Eelmisest blogipostitusest on ka tükk aeg möödas, aga ma arvan, et selle teen tasa siis kui uude majja kolime. Tuleb pilte ja remondireportaaže :) Piltidega on muide nirusti, või tähendab kaameraga. See on ikka veel hoolduses. Täpsemalt öeldes kaamera oli korda saanud, aga teleobjektiiv ootab veel kuskilt välismaalt osi. Kui hästi läheb, siis tuleval nädalal saab kombe.

Aprilli lõpul olin komandeeringus Vaasas ja Kokkolas, viimases ka ööbisime ja sain linnaga tibakese paremini tutvuda. Vaasast oli ikkagi täielik läbisõit, ei jõudnud näha muud kui koosolekuruume ja Kantarellise nimelist restorani. Kokkolas oli armas pisike kesklinn, kaubatänav ja väike ostukeskus. Hästi puhas ja kodune. Hotell oli ka mõnus ja modernne, mitte nagu Kemis, kus hotellis oli aeg paarikümneks aastaks seisma jäänud.. Elamus muidugi seegi, eriti need Jeesusemaalid numbritoa seintel ja inglitega kaunistatud dušikardin :) Igatahes põnev tutvuda väikelinnade eluga. Helsingi on ikka täiesti teist masti, inimesi täis ja (isetekitatud) kiirustamist. Nagu pealinnad ikka.

Kolimine läheneb äärmise kiirusega ja oleme siin üritanud vaikselt veel viimaseid ettevalmistusi teha - uurida parkette ja sisustusmaterjale, teha praeguses elukohas viimaseid koristusaktsioone. Natuke sai õues kraamitud ja köögis puidust töötasemeid õlitatud. Täna kahe nädala pärast oleme tõenäoliselt juba uues kohas, pappkastide ja muu kraami otsas. Uskumatu.

 Ja enne seda tuleb sünnipäevapidu. Ootan juba seda, et saaks kõiki sõpru näha, juttu ajada, naerda, süüa ja juua :)

Kommentaare ei ole: