laupäev, 31. detsember 2011

Kuidas läks 2011?

Enne uue aasta vastuvõttu pilk aastasse 2011:

Töö: Järjekordne töörebimise aasta. Kaks uut tiimikaaslast on tulnud, koos on palju asju ära tehtud, kuigi mõned neist näisid esialgu lausa võimatute projektidena. Järgmise aasta algul tuleb ka vana tiimikaaslane emapuhkuselt tagasi, mul on selle üle nii hea meel!

Kodu: Terve aasta oleme kolimismõtteid mõlgutanud, aga alati on midagi ette tulnud - katuseremont, selle lõplike kulude ootamine, eurokriis jne. Maaklerid on käinud korterit hindamas ja müükipanek on tegelikult paari hiireklõpsu kaugusel. Eks uuel aastal proovime selles osas edusamme teha.

Tervis: Väga hulle tõbesid pole olnud, aga vorm on endiselt null või lausa miinustesse langenud. Nuhtlen praegu end vaimselt selle eest :)

Reisid & üritused: Kevadel käisime imekaunis Amsterdamis, sügisel huvitavas Barcelonas. Sinna vahele mahtusid lähiümbruskonnaga tutvumised: Fiskars, Hanko, Raasepori, Lõuna-Eesti ja mökkireisid. Tallinnas käisin kahel põneval kontserdil - Roxette ja Hurts.

Muu vaba aeg: Sel aastal komistasin George R.R. Martini raamatusarja Song of Ice and Fire otsa. Ma ei saa aru, miks ma seda varem pole avastanud! Esimesed kolm osa olen läbi lugenud, neist parimaks pean kolmanda osa teist raamatut, milles toimuv pani kord ahhetama, kord üllatusest naerma. Uskumatult põnev ja kaasahaarav tekst. Neljas raamat A Feast for Crows on praegu käsil, järgmist pole veel paperbackina ilmunud, aga eks millalgi 2012 tuleb seegi. Peale neid tuleb oodata, et härra Martin suvatseks järgmised osad valmis kirjutada ...

Pildistamine on pisut unarusse jäänud, kui puhkusereisid välja arvata. Uuel aastal püüan ka selles suhtes miskit ette võtta.

Varsti sööme aasta viimast lõunat, kalkuniliha on just ahjus ja veinipudel ootab avamist. Õhtul liigume Helsingisse, valguskunsti ja ilutulestikku vaatama ja pildistama. Täna või homme kirjutan veel uue aasta ootustest, plaanidest ja eesmärkidest. Aga siinkohal sooviks juba kõigile

HEAD VANA AASTA LÕPPU!

2 kommentaari:

Tiina Linkama ütles ...

Kiitos kuluneesta blogivuodestasi - mukava on seurailla teidän elämäänne ja matkojanne - kiitos myös upeista kuvista. Eritoten Barcelona-kuvat ovat aivan äärettömän ihanat!

Maris ütles ...

Kiitos Tiina, ja hienoa että kuvista ja jutuista on ollut iloa :)