pühapäev, 11. detsember 2011

Jõuluvana töökoda

See nädalavahetus on olnud täielik jõuluvana töökoda. Eile tegime strateegiliselt tähtsa rünnaku kaubanduskeskusse. Kõik oli ette planeeritud - kella kümneks kohale kui uksed avanesid (tegelikult magasime jälle sisse ja jäime natuke hiljaks :)), mul kinkide nimekiri näpus ja siis läks ostlemiseks. Vahepeal ebatervislik kõhutäitmine kebabi ja Pepsiga ja viimased ostud tegime juba masside poolt täidetud poodides. Aga ellu jäime! Ja suhteliselt mõistlikud kingitused sai sel aastal hangitud, vähemalt omaarust. Praktilised, ma loodan.
Täna kraamisin pakkimispaberid esile, krabistasin ja teipisin korralikult ja voilà - kingid on kenasti pakitud, sildikesed peal ja hetkel kasside eest kappi ära peidetud :)
Järgmiseks hakkan jõulukaartide nimekirja tegema. Piparkoogiehitis ootab ka veel ees. Sel aastal pole tegemist maja või lossiga, aga eks ma varsti saan selle vast valmis ja pildid ka siia blogisse üles.

Vahepeal olen end üritanud kurssi viia uuema eesti muusikaga. Helsingi Sanomate nädalavahetuse lisas Nytis oli Ewert and the Two Dragonsi singli arvustus, väga positiivne kusjuures, ja pidin kohe Youtube'is bändi loominguga tutvuma. Selline hipilik ja meloodiline värk, nagu Travis kunagi tegi. Aga mida muud head Eestis muusikavallas pakutakse?

1 kommentaar:

Kati ütles ...

Hehee, meil oli täna samuti osturalli. Pea kõik saime kätte, kuid pakkimata veel. Hullud massid ründasid kõiki poode, jube, juubee.
Ja Ewert and the Two Dragons-kiidan heaks. Endal juba ammu lemmikute hulgas ning album huugab nii tööl, kodus kui autoroolis:).