reede, 16. juuli 2010

Palav on ... and what else is new?

Õhh, millised ilmad siin on! Kui Oslost hakkasime Stockholmi poole veerema, siis kraadiklaas näitas iga tunniga kraadi võrra rohkem. Ehk siis hommikusest u 20 kraadist tõusis 27-ni. Ja kodus on veel palavam! See vist kellelgi uudis ei ole, aga ma pole esiteks sellise ilmaga absoluutselt harjunud ja teiseks ma ei kannata eriti hästi kuumust. Külma muuhulgas ka mitte, aga see ei ole muidugi hetkel probleemiks.

Igatahes remonti sellise ilmaga teha on sulaselge lollus. Ja meie oleme kaks dumbassi, kes täna rauatarvete poest 9 liitrit valget värvi, teibirulle ja muud vajalikku koju tassisid. Päeval kruvisin veel põrandaliiste lahti, endal higi lahmas ja pea valutas suurest kuumusest. Kassid vedelesid igaüks kuskil nurgas ning ei teinud teist nägugi. Nemad oskavad seda ilmastikuoludega kohanemist ikka pisut paremini.

Poes muuhulgas oli erinevate huvitavate nimedega värvitoone. Tofu, laama, shampinjon, angora, konglomeraat ja nii edasi. Ei tea kas on keeruline töö neid välja mõelda? Ja kes seda üldse teeb? Igatahes meil on nüüd väike proovipurk värvi nimega mooruspuu. Poes nimega mulperi ehk inglisepäraselt mulberry :) Aga vaatab, millal päriselt värvimiseni jõuab, sest kõigepealt nõuab mosaiikparkett ära kiskumist. Esimesed 1,5 ruutmeetrit juba tehtud, umbes 34 veel järel ...

Vahepeal olen pilte läbi vaadanud ja usun, et juba mõne päeva jooksul saan esimesed reisimuljed blogisse üles.

Kommentaare ei ole: