laupäev, 10. oktoober 2009

Sügise pildid ja tegemised

Nädal jälle vuhises mööda nagu niuhti. Koosolekud peetud, firma uuendatud strateegiat kõvasti kritiseeritud, reedel ennast seaks vihastatud ja täna tublisti kommi söödud. Ja võite kolm korda arvata, millal ma viimati jooksmas olen käinud. Veel eile õhtul mõtlesin, et hommikul peale ärkamist tõmban trenniriided selga ja silkan õue, aga täna olin selle juba ära unustanud :D FAIL. Peaks vist telefoni meeldetuletuse panema. "Kebi välja!"

Aga natuke olen siiski saanud mahti õues ringi kolada. Suhteliselt viimane hetk ilusaid sügisilmasid nautida. Fotokas on olnud muidugi kaasas, nii et siin natuke vaateid paari viimase nädala ajalt.















Sügise selge märk on ka see, et ma olen ühtäkki ühe kudumisprojekti ette võtnud :O Nägin nimelt Stockmannis äärmiselt lahedat kootud padjakatet, mille hind oli 59 euri. Tsiisus, mõtlesin ma, taolist hinda ma ei pleki never. Teen ise palju odavamalt! Hetkel küll paistab, et võrreldes Stockmanni padjakattega on mul liiga õhuke lõng ja et see pagana kudumine võtab ikka palju aega! Aga läbi raskuste tähtede poole või midagi taolist. Sellest tuleb äge ma ütlen.

2 kommentaari:

Kati ütles ...

Kudumine on ju nii vahva..sul sellest pilti pole, milline tulemus peaks tulema?

Maris ütles ...

Poes oli see selline mõnusast paksust heledast lõngast kootud padjakate. Ei olnud mingeid palmikuid ega midagi, lihtsalt parempoolsed silmused. Ja samast lõngast tehtud nööbid, millega asi siis äärest kinni oli.
Aga see minu oma.. tuleb vist natuke teistmoodi :D