pühapäev, 27. juuli 2008

Puhkuse kulminatsioon

Peale Šotimaa postitusi väsisin ilmselgelt blogimisest ära :) Tegelikult hakkas siis peale puhkuseprogramm, meil on käinud külalisi ja sulelisi ning olnud muud tegevust.
Eile leidis aset vahva sündmus, ühe sõbra pulmad, millest meil oli ka õnn osa võtta. Kiriklik tseremoonia oli suhteliselt lühike ja ilus, kuigi pisut meie jaoks läks hukka, kuna ei oska sellisest asjast lugu pidada (ent muidugi ega pulmad polnud ainult meie jaoks :)).
Pruut oli imekaunis ja koos mehega on nad üks äärmiselt kena paar.

Peale kirikut jätkus pidu ühes restoranis, mis kogu kirju seltskonna jaoks oli välja üüritud. Toostid, kõned, pruudikimbu viskamine, hea söök ja tants olid päeva märksõnad. Lausa meie keerutasime valssi, mulle oli ikkagi lubatud üks tants, mis küll õhtul sai minu üllatuseks mitmekordselt ületatud. Pärast valssi tvistisime ja šeikisime. Kahjuks pidime suhteliselt varakult lahkuma, sest Aki oli pisut tõbine, muidu pidu oleks neljani jätkunud.

Täna on paraku minu puhkuse viimane päev ja homme pean oma kondid varakult tööle vedama. Võin ette kujutada oma innukust meilboksi avamisel. Paluks mulle loteriivõit!

Kommentaare ei ole: