pühapäev, 18. mai 2008

Sünnipäeva nädalavahetus

Üks aasta on juurde tiksunud, ent pole hullu midagi, olek on endiselt kõbus :)
Tänud kõigile õnnitluste eest, olete kallid!

Sain Akilt kingituseks paksu aiaraamatu, mis suure tõenäosusega kujuneb talle saatuslikuks. Leian sealt uusi ideid ja kes see muu ikka neid koos minuga peab teoks tegema.. ;) Lisaks veetsime täna meeldiva õhtu Katajanokka linnaosas nepaali restoranis ja pärast mere ääres jalutades. See oli kõik nii armas, ma hõljun jätkuvalt pilvedes. Kohe näha, et pole ammu midagi toredat koos teinud :)

Järgmiseks kirjutaks ka aiast, see mul ikka südamelähedane teema. Meil on jubedalt võililli nii maja ees kui ka siseõuel ja üks meie naabritest soovitas soojalt nendega kiirelt võitlust alustada, kuna muidu ei kasva seal varsti enam üldse muru. Meil oli ka endal plaanis seda igavest sõda alustada, seega mõeldud-tehtud. Ostsime sellise relva. Jessas see oli lahe. Katkusime õues mõnuga võililli, ainult mustad mullaaugud jäid järele :P Maja ette veel ei jõudnud, aga seal polegi palju muud peale võilillede, nii et ilmselt kogu rohelus kaob, kui rünnakut alustame.

Muide kui meil õue muru ei kasva, siis ma tean, keda selles süüdistada. Seal ta istub ja mugib meie rohuseemneid! Üldse ei kartnud tüüp ka, meie jutustasime ja katkusime kõrval võililli ja hiir muudkui silkas ringi ja toppis seemneid suhu.

Kommentaare ei ole: