laupäev, 2. veebruar 2013

Tegime põrandat

Ma tean küll, et remondipiltide blogisse laadimine on suhteliselt mõttetu - neist ei saa eriti midagi aru ja kedagi eriti ei huvita ka vaadata kuidas põrandat või seina ehitatakse. Ma ise ka varem uurisin remondiblogisid selle mõttega, et näeks viimistletud lõpptulemust. Sellele eelnevad staadiumid tundusid väga aeglaselt edenevat.
Sellest hoolimata panen siia jälle paar pildikest nädala tegemistest :) Valmistasime duširuumi põrandat ette ja neljapäeval mässasime betooniseguga. Miks selline ettevõtmine? Lühidalt: vana põrand oli wc-st eraldatud ja kõigele lisaks erinevalt ehitatud. Insenerid panid pead kokku ja ütlesid, et see ei ole hea, tuleb uuesti teha. Mis siis ikka - tegime.

Siin on ettevalmistatud põrand: metallvõrk ja külglauad. Keskel on vee äravool.

IMG_1543.jpg

Ja pärast betoonmassiga täitmist (muide kogu elutuba oli seda samuti täis):

IMG_1547.jpg

Nüüd segu kuivab mitu päeva ja meil on puhkepaus remondist! Kasutasime seda ära ja tegime suure koristusaktsiooni. Eile saime pakiauto kasutusse ja viisime õuest ja toast autotäie ehitusprahti ära. Teine koorem jäi veel järele, aga vähemalt mahub nüüd üleval korrusel jälle liikuma.
Täna kraamisime katlaruumi ja töötuba, mis olid põhimõtteliselt ka remondiprahti, tööriistu jne täis. Vähe lahedam jälle olla ja peamine on see, et ei komista mingite jäätmete otsa.

Mõnes osas oleme siiski väga saamatud olnud. Õnneks on meil aktiivne naabrimees. See, kellelt selle maja ostsime. Tellis meile korstnapühkija ja reovee äraveo - sest oli samal ajal endale tellimas. Super! Ma siin just mõtlen, et mis talle tänutäheks viia, ilma temata me vist hakkama ei saaks :)

P.S. Korstnapühkija ei ole selline mustades riietes mees, kel on silinder peas ja karvane traat ümber õla nagu kõikides lasteraamatutes oli, petukaup! :)

Kommentaare ei ole: