pühapäev, 17. juuni 2012

Vihmase päeva tööd

Terve päeva on vihma kallanud. Kergelt uimane ja melanhoolne tunne tuleb sellise ilma tõttu peale. Seetõttu polegi täna midagi suurejoonelist korda saatnud, pisut nokitsesime remonti teha.

Suurim töö sai tehtud hommikul, kui hakkasime elutoa laelaudu ära võtma. See on selline suurte biitsepsitega inimeste töö vist, sest mul oli päris raske kogu aeg üles vahtida ja naelu välja tõmmata. Aga eks ma võtan jälle trenni mõttes seda. Paari tunniga sai pool lage tehtud, lauad teise tuppa tõstetud ja lae vahelt kraesse kukkunud hiiresitt tolmuimejasse tõmmatud.

Pärastpoole käisime ehitustarvete poes (jälle), sest sealt on pidevalt üht-teist vaja. Pärastlõunal oleme vaikselt tiksunud, ma natuke koristasin, sättisin esiku korda ja pesumasina käima. Vahepeal alustasin Minu Supilinna lugemist ja tundsin ennast allkorruse kaminatoas madratsil lebotades samasuguse boheemlasena nagu sealsed tegelased.
Aga rohkem nagu ei jaksagi hetkel, nii et otsustasin vähemalt blogi suhtes produktiivne olla. Mõtlesin, et panen siia lõpuks ometi ülemise korruse skeemi ka üles, siis on ehk lihtsam aru saada, et millest ma siin seletan..


Punased seinad võtame maha. Ja praegu on duširuumi asemel garderoob. Magamistoa kapid liigutame sellele seinale, mis on vastu väikest tuba ja väiksema toa kappide asemele tulevad tõenäoliselt meie olemasolevad raamaturiiulid. To be continued ...

3 kommentaari:

Kati ütles ...

Ma ei tea kas see on lihtsalt minu kiiks või lihtsalt kummaline, aga ma ei mõista, miks on söögituba köögist nii kaugel?:))

Maris ütles ...

Sest lähemale ei mahu :D Elutuba ja söögituba ei taha ka omavahel ära vahetada. Ja nagunii me ise ei söö seal, ainult siis kui külalised ja pidu, nii et ongi meie massiivsele söögilauale hea säilituskoht, pole tee peal ees ;)

Kati ütles ...

Mõistlik:)