neljapäev, 28. juuni 2012

Puhkuse eelõhtu

VIIMASE töönädala VIIMANE päev ootab ees. Motivatsiooni on sel nädalal olnud juba tiba keerulisem ülal hoida, puhkus hiilib mõtteisse. Homme on veel viimane koosolek, viimased slideshowd ja meilid - ja siis ootabki ees viis nädalat oma tahtmise järgi ärkamist.
Remondi osas pole siin midagi vahepeal edenenud, aga nädalavahetusel hakkab töö jälle pihta. Demolition ja total destruction.

Siin maal (ma ikka nimetan seda maakohaks) on suvel nii ilus. Tuvid kudrutavad ja jänesed silkavad õues. Õhtuse päikese värvid majaesisel põllul ja pilvemürakad taevas on mõnusalt maalilised. Eelmise nädala algul oli ühel õhtul eriti põnev valgus, üritasin seda ka pildile püüda:

IMG_9466.jpg

IMG_9467.jpg

Jaanipäeval istusime õues kui äkki vuhises metsaservast suur pruun lind naabri maja suunas ja sealt edasi põllule. Esialgu mõtlesin, et mingi viu või pistrik, aga oligi hoopis ökul! Täpsemalt kõrvukräts. Tiirutas teine 5-10 minutit põllul, mina seisin põlluserval ja üritasin korralikku kaadrit saada. Aga 150 meetri kauguselt ikka mõistlikku pilti ei saa :) Paar sellist "seal kaugustes ta siis lendas" pilti mul on.

IMG_9504.jpg

IMG_9486.jpg

Kui nüüd need vihmased ilmad ometi ära lõppeksid, läheksin paaril õhtul kaameraga põllule, küüni kõrvale istuma. Võib-olla tulevad siis öökullid ja metskitsed ja jänesed mulle poseerima :)

3 kommentaari:

Kati ütles ...

Veab ja päris pikalt puhkate:)..Mul 2 nädalat ilmselget hullarit veel ja siis ka 4 nädalat rahu ja vaikust, loodetavasti.

Maris ütles ...

Pea vastu siis seal! :)

Kimalane ütles ...

Super, nii õhtuvaated kui ka kakuke.