laupäev, 4. veebruar 2012

Lõputu lumi

Imeline winter wonderland on saabunud, kuigi selle tulekuga ei osanud mitte kõik toime tulla - eile olid Lahti kiirteel uskumatud ahelavariid. Kui meie hommikul (küll mööda pisemaid teid) tööle sõitsime, tuli nii palju lund, et nähtavus oli tõesti vaid hädised paarkümmend meetrit. Ja sellise ilmaga tüübid muidugi kihutavad kiirteel.. Õnneks oli see siiski nö õnnelik õnnetus, kellelgi midagi hullemat ei juhtunud.

Täna võtsime päikeselise ilma puhul kaamerad näppu ja suundusime Kulosaari mõisa juurde. Päike läks muidugi pilve taha kaks minutit enne kohalejõudmist, no tüüpiline! Samal hetkel hakkas lund kallama, nii et sain vaid paar kaadrit võetud.

Mõisahoone:
P2046073.jpg

Purikad:
P2046076.jpg

P2046083.jpg

P2046078.jpg

P2046079.jpg

Mõis teise nurga alt, lumesajus:
P2046080.jpg

Lisaks jõudsime täna veel Ikeas käia. Pidime diivanipealseid uurima, sest aeg ja kassid on praeguste kallal kõvasti vaeva näinud, aga lõpuks väljusime sealt hoopis pildiraami ja minikasvuhoonega. Uskumatu, Ikeast ilma pangakaarti lehvitamata välja tulla ei saa. Aga nüüd mul on ürtidele kasvuboks, ja kassid ei saa sellele ligi :D Jess!

P2046101.jpg

2 kommentaari:

Kati ütles ...

Seda ma usun, et Ikeast ilma pankakaarti luftitamata välja ei saa:). Ja see kasvuhoone on nii nunnu. Huvitav kas vähene päikesevalgus ei hakka segama?

Maris ütles ...

Ma võin köögilambi neile ka põlema panna? :) Ma ei tea tegelikult, vaatab kuidas hakkama saavad. Petersell oligi hommikuks ära kuivanud.. Aga ma ei olnud neid veel eile mulda istutanud, täna panin alles korralikult maha.