kolmapäev, 1. veebruar 2012

Kuidas aasta algas eesmärkide mõttes?

Mul on ilmselgelt mingisugune projektipõhine mõtlemine külge hakanud, kuna püstitan endale eesmärke ja siis jälgin seda, kui hästi ma neid täitnud olen. Hea, et ma endale veel deadline'e ja boonussüsteemi pole rakendanud ;)

Jaanuari alguses sai tõepoolest "aasta eesmärke" välja käidud ja kavatsen nüüd sellest väikest ülevaadet teha. Lühidalt olid eesmärgid siin:

1. Tahan hoida sõpradega paremini ühendust.
2. Korteri müük, maja ostmine ja remontimine.
3. Füüsilise vormi parandamine.
4. 2012 aastal tahan teha 2-3 huvitavat välisreisi.
5. Fotograafiaga seotud eesmärgid: Freemani raamat läbi lugeda, pildifailid läbi käia ja korrastada ning oma fotoraamat valmis teha.
6. 30a pidu

Jaanuaris on eesmärk nr. üks päris kenasti läinud ja selle üle on mul väga hea meel! Kaks reisi Tallinnasse, õhtusöögid, klubitamised, jutuajamised sõpradega. Ja ka järgmine tripp on juba kokku lepitud.
Teise eesmärgi osas on selline uudis, et korter sai müüki pandud ja sel pühapäeval tuleb esimene "avatud uste päev". Tegelikult esimesed huvitatud on meil juba vaatamas käinud. Ja mulle on helistanud või sõnumi saatnud vähemalt viis maaklerit, kes üritavad teineteisest paremaid vahenduspakkumisi teha ... Natuke kõhedusttekitav on muidugi see, et mis siis, kui keegi seda korterit osta ei taha? :) Aga põhimõtteliselt meil kiiret ju pole. Annan teada, kui miskit uut jälle toimub, praegu on lihtsalt ootamisfaas.

Kuna nr. 1 ja nr. 2 on mu vabast ajast suhteliselt suure osa ammutanud (pluss ajutine ületöö loomulikult, sellest ei ole pääsenud), siis ülejäänud eesmärgid on suhteliselt vähe tähelepanu saanud. Eriti masendav on see füüsilise vormi tõstmise värk, aga lohutan end sellega, et tööl tuleb kohe-kohe see vormi mõõtmine ja läheb võistlus lahti, nii et siis alustan ka mina trennimisega korralikult.

Ja tegelikult täpsemalt mõeldes olen ma ju natuke pildifailide kallal nokitsenud. Vaatasin oma statistikat (kõige kohta peab olema võimalikult täpne statistika! :)) ja tõdesin, et jaanuaris olen vähendanud 2010 piltide arvu 2114-st 2025-ni - lausa 0,8 GB võrra. Ajaliselt olen augusti piltide juures, nii et sept-dets on veel ees ootamas. Ja muidugi kogu 2011 failid ka...

30a peovärk on samuti vähemalt mõtetes edenenud ja mul on mingisugused ideed ja raamid olemas. Nüüd peaks veel päevad ja kohad lukku lööma ja päeva välja käima, et kõik võiksid selle oma kalendritest broneerida. Kolm kuud varem pole ju palju? :D

Väga hea, et selle ülevaate siin ette võtsin, sest mulle miskipärast tundus, et ma pole midagi edendanud ja kõik on täiesti laokil. Aga ei ole ju üldse nii, väga palju toimub ja olen jõudnud juba igasugu asju teha! Eriti arvestades sellega, et mul on täielik talveväsimus ja puhkusevajadus. Ma nii ootan kevadet ja seda, et peale tööpäeva oleks veel õues valge. Ja palju soojem muidugi!

2 kommentaari:

Tiina Linkama ütles ...

Ymmärsinkö oikein - te myytte nyt itse omaa asuntoanne? Ja välittäjät soittavat harva se päivä tarjoten omia palveluksiaan? -- Ne välittäjät jotka näin tarttuvat kiinni ovat välittäjien alinta pohjasakkaa, kuten varmasti itsekin tiedätte.

Muuten toivotan iloa ja voimaa ja kaikkea hyvää alkaneeseen vuoteen, meni se sitten sovittujen päätösten mukaan, tahi ei.

Ihminen on ihminen. Ei kone eikä projekti. Ja siksi niin ihana.

Maris ütles ...

Tiina, myydään tosiaan itse asuntoamme, koska emme nähneet että välittäjistä olisi meille mitään lisäarvoa. Mulle on nyt soitettu tai tekstattu varmaan viidestä eri paikasta, yhdellä olisi muka ollut jo mahdollinen ostaja valmiina. Ihanko totta, ilman kämppää näkemättä! Herää kyllä kysymys, että ovatko nämä välittäjät ihan epätoivoisia, jos tällä lailla asiakkaita yrittävät metsästää? Sitäpaitsi osaan kyllä tarvittaessa ihan itse ottaa välittäjään yhteyttä ja todennäköisesti harkitsen silloinkin niitä henkilöitä, jotka ovat jo käyneet meidän kutsusta kämppää arvioimassa.

Kiitokset uudenvuodentoivotuksista! Mielenkiintoista nähdä, mitä vuosi tuo tullessaan.