pühapäev, 19. veebruar 2012

Kinnisvaraasjad

Nonii, korter sai nüüd vist müüdud. Tuli pakkumine, mille ka vastu võtsime ja järgmisel reedel on meil tehingu allakirjutamine ostjate pangas. Olen veel osaliselt reserveeritud enne kui nimed on lõplikult paberil, aga teisalt tunnen kergendust, et nii lihtsalt ja kiirelt müügioperatsioonist välja tulime. Viimasel nädalal helistasid mulle iga päev maaklerid erinevatest kinnisvarafirmadest. Õnneks on mul telefonis helistajate numbriotsing, nii et nägin kohe ära, millega tegemist ja ei vastanud neile.
Ühega küll rääkisin, tal oli meile "kindel ostja" ja tuli lausa ostja nimel meie korterit vaatama. Tegi lühikese tiiru, magamistube ei vaadanud ja siis hakkas jutt peale, et "ostjad" on valmis pakkumist tegema jne. Ja muidugi meie peaksime temaga lepingu tegema, et seda pakkumist saada. Huumorimees täielik. Üritasin esialgu olla cool and collected, aga kuna ta ajas oma jaburat juttu edasi, siis lõpuks sain täiesti pahaseks. Seaduse järgi on selliseid nippe kasutades müümine karistatav. No nüüd vist liialdan, kui seadusest räägin, aga põhimõtteliselt oleksin ma võinud ta kinnisvaramaaklerite järelvalvesse üles anda.

Nüüd siis otsime pingeliselt uut kohta ja loodame, et selline ikka leidub. Kompromissi ei tahaks teha ja peale praegusest kodust väljakolimist hotelli ka ei tahaks minna :)

P.S. Trenniklubi algab ka ilusti - tegin eile muffineid ...

2 kommentaari:

Kati ütles ...

Väga vahva ja nii kiirelt tehtud:). Ootame põnevusega siit uut kohta.

Maris ütles ...

Jaa, mul ka hea meel, ja ei oska nagu veel ise seda uskudagi. Eks see muutub tõelisemaks siis kui ise uue koha leiame.