pühapäev, 30. jaanuar 2011

Mõttetu nädalavahetus

Mul õnnestus reedel tõbiseks jääda. Umbes lõuna paiku hakkas kurguvalu ja õhtuks tuli juba selline tüüpiline külmetusolek. Ja Akil täpselt samamoodi, nagu solidaarsusest. Nädalavahetuse oleme põhimõtteliselt veetnud diivanil vedeledes ja telekat vaadates. See nüüd muidugi hirmsasti tavaliselt nädalavahetusest ei erine, võib-olla ainult tarbitud tee määras.

Täna tuli muidugi kõige tipuks päike välja, ideaalne ilm pildistamiseks. Aga no kuhu sa ikka hakkad ronima, kaks tattnina lähevad välja tuule ja külma kätte? Noh, tegelikult väikse tuuri ümbruskonnas ikka tegime, ei saanud päris ilma. Sellest jalutuskäigust on mul täpselt üks pilt, sest mitte midagi näha ei olnud (linde null) ja ülejäänud pildid olid ka nii kehvad, et kustutasin ära.



Lugeda pole ka jõudnud või ausalt öeldes pole jaksanud. Blogid ja ajakirja Suomen Luonto uus number (ainus ajakiri, mis koju tellitud) on raamatute asemel lugemisrõõmu pakkunud. Ja nüüd hakkab mulle tunduma, et sellel postitusel pole ka erilist pointi, ainult mingi virisemine. Nii et kaon siit vasakule ja üritan terveneda. Ilusat nädala algust ja hoidke pisikutest eemale. Näiteks peske käsi!

2 kommentaari:

Tiina Linkama ütles ...

Myötätuntoisia ajatuksia täältä!

Kaksi viikkoa on minulla ollut flunssan jälkimainingeissa yskä, joka on pitänyt ylhäällä yöt - jos kipeät kädet ja jalka eivät olisi riittäneet.

Ja tänään puolestaan oli täällä upeaakin upeampi kuvausilma - vaan miten kuvaat, kun käsi on liian kipeä kantamaan kameraa ja vasen jalka on kuin puujalka.

Että ei se herkkua täälläkään ole.

Mutta, jotta ei menisi virisemiseksi täältäkin, totean että yskää on aiempaa vähemmän ja jonain päivänä täytyy näiden hermosärkyjenkin mentävä ohitse.

Sinulle ja Akille parantumista toivotellen,

nimimerkki Ontuva Eriksson

Maris ütles ...

Kiitos myötätunnosta! Hieman taisi eilen frustraatiot olla korkealla ja itse asiassa tänään myös samoilla linjoilla jatketaan :) No mutta saahan sitä välillä valittaakin!

Olenkin miettinyt, että miksi sulla on noita ilkeitä käsikipuja, joista muistaakseni joskus jo aikaisemmin mainitsit. Hermokipu kuulostaa todella ikävältä. Mistä sellainen johtuu ja eikö siihen ole muuta "lääkettä" tms keinoa kuin särkylääkkeet?

Parantumisia siis sinnekin!