laupäev, 18. detsember 2010

Jõul läheneb

Vaikselt hakkab jõulumeeleolu tulema. Nädala alguses kirjutasin jõulukaarte ning osalesin kahel jõululõunal. Kolmapäeval käisin pisut kinke ostmas ning neljapäeval viisime töökaaslastega tublimatele klientidele kuuski. Oli täitsa tore õhtu, seiklesime pakiautoga lumistel tänavatel ja kohtusime mitmete toredate inimestega.

Reedel sooritasime kingiostlemist ning täna sai alustatud suuremat sorti koristamisega, mis jätkub veel homme. Kuusk on juba ammu ehitud ja seisab elutoas (ja on endiselt plastic-fantastic). Täna õhtul pakkisin juba osa kinkidest ära ja peitsin riidekappi :) Tegelikult mitte kingisaajate eest, vaid kasside silma alt ära. Neile pakuvad millegipärast huvi need krussi tõmmatud paelad kinkide peal.

Mõnusat jõuluootust!

6 kommentaari:

Kati ütles ...

Tubli päkapikk. Meie leppisime sel aastal kokku, et ei tee üldse kinke, peale avo õelapse siis, kes ootab ju. Aga jah nii hea rahulik, ei pea mõtlema, otsima miskit..saame vaid kokku, igaüks toob-teeb midagi kaasa ja nii ongi. Kuuske tahan ka, aga saan selle alles maal ja kõigi rõõmuks päris kuuse. Puhkust tuleb ka, oeh.

Maris ütles ...

See on muidugi ka hea mõte, et ei mingeid kinke. Ma olen see-eest kinkijate elu lihtsustanud ja öelnud, mida ma kingiks soovin ;)
Kas sul on puhkus jõulust alates? Liigud maale? Ma olen siis just Tallinna tulemas.

Kati ütles ...

Mul oleks ka kindlasti kinkijale öelda mida ma tahaks, iseasi kas just seda nii hädasti vaja:), kuigi endale on kink tehtud - "Jamie Ameerikas" värskelt trükikojast minu kollektsioonis.

aimarii ütles ...

Hea küll. Neli öö pärast see jõul ongi. Sul on hästi kõik juba korras. Soovin sulle rõõmsaid jõulupühi.

Maris ütles ...

aimarii - kauneid jõule ka sinule!

Tiina Linkama ütles ...

Häid jõule! Ja suur tänu kaarti eest millele oli Huvikumpu ilusalt joonistatud.