kolmapäev, 23. jaanuar 2008

Lubasin kirjutada blogisse oma sekeldustest maksuametiga, aga kuna lõpuks teema leidis suhteliselt kiirelt lahenduse, siis jäigi asi unarusse. Nii et astmelise tulumaksu seletustest ma teid säästan.

Eelmisel nädalavahtusel käisime matkamessil. Tunglesime seal teistega võidu, osalesime loosimistes (muhvigi ei võitnud muidugi) ja rebisime reisikatalooge. Mingisugune reisipisik jäi siiski külge: kui algselt oli plaanis suvepuhkuse ajal lõunasse suunduda, siis nüüd kavatseme märtsi alguse puhkusenädalat sel otstarbel kasutada. Kõik on veel paraku lahtine, kuna võimalikud töökohavahetused võivad puhkuseplaanid sassi lüüa. Ent siiski surfan matkabüroode kodulehtedel, uurin sihtkohti, hotelle ja viimase hetke pakkumisi.
Meie loos on langenud Kanaari saartele - kuigi seal märtsis veel eriliselt soe ei ole ja merevette ujuma ei saa, siis on seal siiski palju vaatamisväärsusi ja võimalusi puhkust aktiivselt veeta. Kui nüüd ainult teada saaks, kas meil mõlemal on võimalik puhkust võtta ...

Aga enne kui kuhugi soojale maale reisime, peab ju ikka Nuustakul ära käima, ehk siis Messiläs. Ma olin algul hirmus talispordivastane (külm ja halb), aga teatud inimesed nakatasid oma juttudega mulle mäepisiku. Nüüd me siis lähme homme Lahti lähedale küngastele ukerdama ja sinikaid koguma. Võiks mainida, et ma ei ole kunagi mäesuuski isegi vist lähedalt näinud, nii et väljavaated on optimistlikud.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Seuraavan kerran kun käytte Messilässä, niin hyvä ihminen ota selvää, olenko mä Lahdessa! Voisin tulla joku kerta verestämään laskettelumuistojani...

Anonüümne ütles ...

Enhän mä halunnut että kaikki näkee mut vierimässä mäkeä alas :) Mutta ensi kerralla sitten!