neljapäev, 27. november 2014

Blame it on the rain

Peale esmaspäevast piltide hävingut olen veetnud õhtud arvuti ääres ja Lightroomist pilte uuesti Flickrisse laadinud. Nüüd peaks olema kõik pildid Flickris olemas. Ees ootab veel linkide ükshaaval väljavahetamine.
Esimene sellest mu käkerdisest puudutatud postitus (alates vanimast) oli 2011 juunis kirjutatud lugu suvisest Fiskarsist. Selle lingid tegin korda! Paraku kolme aasta postitused ootavad veel ees ... Sealhulgas massiivsed Barcelona ja Nizza reisijutud.

Siiski - ei ole halba ilma heata. Korrastasin oma Flickri pildid nüüd kenasti albumitesse, edaspidi on seega lihtsam pilte leida. Vanu pilte uurides tundsin tugevat igatsust fotograafiaharrastuse järele. Ma pole kaamerat tükk aega kätte võtnud, telefoniga teen igapäevased klõpsud ja sellest on piisanud. Aga minu jaoks pildistamise juurde on alati kuulunud uute asjade ja kohtade avastamine, looduse jälgimine, ilu või omapära leidmine - ja see kõik on suure remondiprojekti jalgu jäänud ja igapäevaelust ununenud. Mõtlen, mida selle osas võiks ette võtta.

Praegu on aga tähtsam keskenduda meie pisikese Naukku tervisele. Tüüp on juba mõnda aega kohati köhinud või ma ütleks isegi läkastanud. Millegipärast arvasin, et tegu on hammaste eemaldamisest tuleneva ebamugavusega (a la toit jääb valesse kohta kinni) ja ei kinnitanud sellele rohkem tähelepanu. Doh!
Eile tegin tööd kodukontoris ja märkasin, et Naukku köhis praktiliselt terve päeva ning hingamine oli raske. Sain õnneks sama päeva õhtuks aja loomaarstile. Ilmselt mingisugune hingamisteede põletik - arsti sõnade järgi verepilt ja röntgen nägid palju paremad välja, kui hingamise järgi oleks võinud arvata. Loodetavasti pole midagi südamega seotut - seda kontrollime ilmselt veel paari nädala sees, kui hingamine on antibiootikumide abil paranenud. Nüüd jälgime väikest patsienti hoolikalt ning meelitame teda igasuguste trikkide abil rohtu sööma. So far so good, aga ei taha siin miskit ära nõiduda ...

Peale loomaarsti visiiti jäime mõlemad naksti teleka ette magama. Olen juba mitu päeva kuulnud tööl kolleegidelt suure väsimuse üle kurtmist ja tunnen ise end samamoodi. Päike, valgus, kus te olete?
Sel teemal lihtsalt TULEB lõpetuseks üks laul lisada. Mõtlesin kõigepealt Guns'n'Rosesi November Raini ja siis Eurythmicsi Here Comes the Rain Again, aga need ju ei üllata kedagi. Mis te ütlete Milli Vanilli laulu kohta? Ja video, ärme unusta videot!

Blame It On the Rain!

2 kommentaari:

Kati ütles ...

Loodame et pojake saab ikka terveks

Maris ütles ...

Aitäh heade soovide eest!