pühapäev, 8. september 2013

Tapeedid ja parkett

Puhkus sai läbi ja blogikirjutamisse tuli paus. Lausa kuu aega pole mul midagi öelda olnud. Rütmi muutus on vist olnud suurem kui võinuks arvata.

Suvi näitab oma viimast jõudu - tõeliselt ilusad soojad ja päikselised päevad on olnud. Aga hommikuti on karget jahedust tunda ja udupilved katavad põlde. Puud hakkavad vaikselt kollaseks ja punaseks tõmbuma. Me oleme tegelikult talve tulekuks juba valmistunud ja mängumaja puid täis ladunud.


Remondiga on nii, et kes tasa sõuab, see kaugele jõuab :) Tegelikult on asjad jälle kenasti edenenud, jupp-jupihaaval. Suurem magamistuba on värvitud ja elutoa lage värvimiseks ette valmistatud. Tapeedid tellitud ja ka kohale saabunud - ootavad töökoha kapis, et me need autoga koju transpordiks.

Väiksed näited ka:




























Nädalavahetusel olen suuremasse magamistuppa parketti pannud. Päris asjalik sai, mis sest, et ise ütlen :)

IMG_2755.jpg

IMG_2762.jpg

Nüüd tuleb veel poole ööni ärkvel püsida, et Akile lennujaama järgi minna. Pesen pesu, joon kohvi, käin duši all ja kuulan muusikat, ma arvan, et see aitab und eemale peletada :)

3 kommentaari:

aimarii ütles ...

Näen ja loen, et asjad on hästi edenenud.
Väga ilusad tapeedid ja huvitavad ka.
Sügis on saanud siiagi.

Kati ütles ...

Väga omapärane tapeedivalik. Väga armasad.

Maris ütles ...

Valisin tapeete tükk aega, vaatasin erinevaid võimalusi tundide kaupa. Nüüd tundub, et sai täpselt õige valik tehtud :)

Linnutapeedi otsa komistasin tegelikult kogemata ehitustarvete poes. Saime näidise kaasa, teipisime elutoa seinale ja see hakkas päev-päevalt üha rohkem meeldima.

Sel nädalal tulebki esimest korda tapeetimist proovida ...