pühapäev, 28. aprill 2013

Kastimajandus

Tervitan rõõmuga homset tööpäeva, sest siis pääsen kontorisse istuma ja lihaseid lõdvestama :) Terve nädalavahetuse olen õues mütanud, sest selliste kevadilmadega oleks patt toas istuda. Põsed õhetavad ja täielik rammestus on peal, aga tükk tööd sai ka tehtud.

Laupäeval hakkasin köögiviljaaia istutuskastidele auke kaevama. Savimaa lisab muidugi kaevamisele oma vürtsi, aga labidatäie haaval asi edenes. Nädalavahetuse saldo oli kolm auku. Nende peale sügisel valmis tehtud "raamid" ja sisse filterkangas. Neljas kast jäi järgmist vaba päeva ootama.

IMG_1845.jpg

IMG_1844.jpg

Täna tuli Aki mulle appi mulda vedama - kallasime kasti põhja kolm aiakärutäit mulda, peale kompost ja kanasõnnik, lisaks veel paar kärutäit mulda ja seejärel keerasime mulla segamini. Paar kärutäit mulda peab veel peale tooma, aga varsti hakkab lubama!

IMG_1860.jpg

Täna saime viimase tööna ka muruseemned külvatud. Loodan, et hakkab mühinal kasvama. Või vähemalt natukene..
Lisaks rehitsemine ja muud nipet-näpet ja õhtuks olingi selline:

IMG_1857.jpg
No ei jaksa enam..

Laupäeva õhtul käisime muide ka linna peal. Nii erakordne sündmus eksole :) Meil olid piletid Michael Flatley Lord of the Dance -showle. Flatley on kindlasti suuremale publikule tuntud kunagisest Eurovisiooni Riverdance-nimelisest vahepalast. Ise ta muidugi enam ei esinenud, laval olid noored ja ilusad inimesed. Etendus oli võimas, täiesti uskumatu, milline koordinatsioon, tasakaal, jõud, rütm ja sünkroonis tegemine. Ilus on vaadata, kui professionaalid tantsivad ja seda ka ise naudivad.

Aga lõpetuseks üks Flatley paroodia, mis on minuarust ka väga andekas ja tabav:

Kommentaare ei ole: