laupäev, 1. detsember 2012

Jõulukuu algus

Eile olid meil firma pikkujoulud, traditsiooniline soome häppening. Kolleeg küsis seal, et kas ma olen väsinud, sest ma näen pisut selline välja. Taoline kommentaar on alati natuke masendav, sest kes meist ei tahaks jätkuvalt roosa ja reibas välja näha. Aga tuleb tõele näkku vaadata - kui kaks nädalat on kerge gripp küljes olnud ja ei näita paranemise märke, siis peaks ehk aja maha võtma.

Teine mitte-nii-hea-enesetunde märk oli eile see, et peale üht klaasi shampust hakkas ruum keerlema, mille peale mõtlesin, et ju siis pole sel korral vaja rohkem võtta. Tulin ka enne keskööd peolt tulema, et saaks magada :) Täielik granny eks! Aga nüüd peale tervet päeva logelemist tundub, et eluvaim hakkab tagasi tulema.

Olen panipaikadest kõik lambanahad ja lambavillased tekid välja kraaminud ja vedelen nende vahel diivanil. Küünlad ja jõulutuled põlevad, varsti võiks veel teed keeta ja piparkooke näkitseda. Mõnus :)

Ilusat jõulukuud kõigile!

4 kommentaari:

aimarii ütles ...

Ole ettevaatlik, et sa ei väsiks töödega.
Hea, et jõulud tuleb, võid sinagi puhkada.
Nägin telekast seal teil on palju lund, kuidas on külmad ilmad?
Siin praegu vaatasin, et on -25, aga lund mitte tohutult palju.

Maris ütles ...

aimarii, esimene korralik lumi tuli maha siin reedel ja nädalavahetusel tõmbas külmaks, see tähendab et oli umbes -15 kraadi :) Minu jaoks on see juba täielik maailmalõpp. Brr.

Anonüümne ütles ...

Kas piparkoogid on isetehtud? Ma ostsin mingi jura taigna, mis kakkas suht kohe kleepuma (väidetavalt külmana peaks saama paremini vormida). Lapsed proovisin teha aga siis mul kannatus katkes ja tegin sellised suured lahmakad kiiruga, nagu pannkoogid. Ahjus vaatasin ka nii 3 minuti tagant, et kas juba ei kõrbe - pealt olid pehmed ja lasin veel ja paganad kõrbesid kõik põhjast ära lõpuks. Nüsisin noaga siis neid põhjasid ära. Tööl hiljem öeldi, et oleks pidanud ahjus võimalikult kõrgele paigutama...

Head jõuluootust!

Margus

PS. Eile sai netis bridži mängitud (Nordic Friendship League), tunne oli selline, et jõulud ongi juba saabunud - 16 jaoga võitsime 101 imbiga (6,3 impi jao kohta). Pika turniiri peale on väga hea, kui näitad ca +1 impi jao kohta :)

Maris ütles ...

Ma ei ole veel nii usin olnud, et oleks viitsinud ise piparkooke teha :) Üks võte taignaga toimetulekuks on jahu kasutada, st raputada taignarulli ja taigna peale niipalju kui vaja ja lisada vahepeal.

Bridz, mis see veel on :D Pole aastaid mänginud. Aga lahe, et kobistasite! :)

Hääd pühadeootust ka sulle!