pühapäev, 2. september 2012

Pildikesi kraavist

Tööpäevadel on raske end remontima sundida. Ja isegi kui olen ennast suutnud tööle pressida, ei jõua kuigi palju teha. Paar-kolm tundi on õhtul sellist vaba aega, sest päris keskööni mässata ei taha. Aki on olnud hirmus tubli, ta on viitsinud palju rohkem kui mina, ning mis seal salata, eks tema õlul on ka suurem osa remondist.

Aga köögi osas hakkab juba lubama - täna saime seinad esimest korda pahteldatud. Ees ootab veel kipsplaatidest lae ehitamine, pahteldamine, kogu krempli lihvimine ning värvimine. Ja siis võib kappe hakata kinnitama. Seal nad juba ootavad, saabusid reedel:

IMG_0658.jpg

Loodetavasti saaks kapid juba järgmisel nädalavahetusel paika.

Mõtlesin paar õuepilti ka panna. Võib-olla juba homme saavad torud pandud ja kraav kinni aetud, nii et enne seda veel mälestuseks kaunid aiavaated:

IMG_0662.jpg

IMG_0663.jpg

IMG_0673.jpg

Selline toru ongi puurkaev:

IMG_0668.jpg

Kive ei ole kellelgi vaja? Meil on siin mõned, võite järgi tulla. Need on kalju lõhkamisjäätmed:

IMG_0665.jpg

IMG_0666.jpg

Selliste roomikutega on nad mu õuel käinud ;( Poolemeetrised vaod:

IMG_0676.jpg

IMG_0684.jpg

2 kommentaari:

Tiina Linkama ütles ...

Uh-huh... Voimia toivotan. Ja muistathan että lopussa kiitos seisoo!

(Asiasta ihan toiseen, huomasin että olet siirtynyt Olympuksesta Canon 550D:n. Oletko tyytyväinen? Koska? Mitkä ovat ekat käyttäjäkokemukset?)

Maris ütles ...

Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! :)

Kamera vaihtui jo keväällä, mutta heti alkoivatkin ongelmat - teleputken kanssa tarkennus ei ollut kohdallaan. Kamera ja linssi lähtivät kahteen otteeseen huoltoon, teleobjektiivi jopa vaihdettiin kerran ja nyt varmaankin noin viimeisen kuukauden on paketti ollut kunnossa. Tässä tämä remppa on vaan tehokkaasti estänyt kuvaamisen, joten kunnon kokemuksia ei vielä oikein ole. Sen voi tietysti heti todeta, että on tämä paljon parempi kuin Olympukseni :) Mutta vaatii vielä käyttäjältä harjoittelua, etenkin teleputken kanssa.