pühapäev, 19. august 2012

Midagi valmis pole, aga ootused on kõrgel!

Remondiga seotud eesmärgid ja endale asetatud deadline'id on vajalikud, aga samas täiesti mõttetud. Ma ei tea, kui mitu korda meil on pidanud ventilatsioonisüsteem valmis olema, aga seda ta igatahes veel ei ole. See nädalavahetus näiteks oli üks deadline, aga mis sa teed, kui isolatsioonivill otsa saab ja kanalite paigaldamine võtab endiselt arvatust kauem aega, kuigi kaks pikka päeva on tööd tehtud. Nagu mingisugune deja vu?
Nüüd on lõpp küll juba käegakatsutav, paar hädist kanalit vaja veel teha. Siis on järel veel "ainult" kanalite vedamine allkorrusele, ventilatsiooniseadme isoleerimine, jääkõhu kanali vedamine katusele ja sisetööd st kanalite "kaeluste" paigaldamine. Oh jeerum.

Aga et ühe remondiprojekti peaaegu valmimist kompenseerida, alustasime köögi tühjendamist, et see homseks lõhkumiseks valmis oleks. Ajutise köögi seadsime sisse väiksesse magamistuppa. Kõik vajalik on olemas - laud, kohvimasin ja mikro :) Mõned taldrikud ja tassid ning kassitoit muidugi ka. Hea on see, et päeval saab tööl kõhu kenasti täis süüa ja õhtul piisabki paarist võileivast. Ja kui hästi läheb, siis on meil täpselt kahe nädala pärast puhas kaevuvesi ja uhiuus köök. Hoidkem pöialt, sest muidu läheb kindlasti jälle midagi halvasti.

Tööl on ka tüüpiline sügisene paanikaosakond, aga hea on vähemalt see, et kodus ei jõua remondi kõrvalt tööasjade peale mõelda - ja tööl pole aega remondiprobleeme lahata. Nii et kõik sujub kenasti :)

Ja VIIMAKS OMETI oleme ka ehitusloa paberid ja avalduse valmis saanud ja juba HOMME läheb see posti. No täielikult nobedad oleme ikka. 

Kommentaare ei ole: