laupäev, 26. veebruar 2011

Talvepuhkus

Juhhei, puhkus!

Viimaks ometi on kätte jõudnud kauaoodatud puhkusenädal, mille kavatsen veeta mõnusalt kodus lebotades. Magan kaua, joon ärgates ilma kiirustamata piimakohvi, naudin päevavalgust (mida kontoris eriti ei ole). Mõnel päeval võiks minna mäele sinikaid koguma või siis talvemaastikke ja loomi-linde pildistama. Kindlasti peab käima ka kesklinnas shoppamas, mu riidekapi sisu on igav ja kulunud ja igapäevastest tööriietest on karjuv puudus. Aega võiks veeta ka raamatuid lugedes - mul on selle nimekirjaga veel pisut tegemist ...

Samuti peaks järgisel nädalal postiga saabuma Wii Super Mario mäng ja paar huvitavat fotograafia-alast raamatut, mis kindlasti sisustavad ka mõnusalt päevi. Olen oodanud sellist aeglast kulgemist, kus mul ei ole igale päevale viit deadline'i ja kümne projekti kontrolli all hoidmist, tegemata tööde nimekirju ja päeva täitvaid koosolekuid. Võin lasta ajudel puhata ja nautida vaikselt, kuid kindlalt lähenevat kevadet! Muide pajudel on juba tibud küljes!

3 kommentaari:

Kati ütles ...

Seda on vaja. Ma tegin nyyd pika nädalavahetuse ja oi kui hea on kulgeda, vaaritada ja niisama olla. Teist on ikka suured Wii fännid saanud?

Maris ütles ...

Ma vaatasin jah, et sul palju kokkamispostitusi, näm :)
Wiid ikka vahel õhtuti toksime, ühe Super Mario mängisime koos läbi, nüüd siis peab teise käsile võtma. Rohkem mänge ei olegi hetkel, muidugi see Sports Pack vms, mis konsooliga kaasa tuli.

Unknown ütles ...

Meil viimasel ajal Wii seisab. Avo ka tõmbas Mario sellele, aga mingi kamm on alati, et ei hakka korralikult tööle. PS3 saab ikka suuremat kütmist.