esmaspäev, 24. jaanuar 2011

Good news everyone

Eile õhtul lugesin tublisti Transitionit edasi ja täna hommikul tööle minnes - nagu ikka - paar peatükki Clarksonit. Täna õhtul ei plaani enam ühtegi raamatut avada, sest programmiks on (ja oli) Wii Super Mario, saun, piimakohv ja peagi algav Eragoni film.

Aga tegelikult mõtlesin rääkida sellest, et töölt sain kogemata kombel boonust. Ja sel samal hetkel läks nässu ka plaan sel aastal mitte reisida (et võimaliku elukohavahetuse jaoks raha koguda), sest nagu imekombel tuli mulle üks eriliselt sobilik boonuse kasutamise võimalus meelde. Ohhoo, mis see võiks olla :) Kolm korda võib arvata..!
Ja üllatuspaljastus on siis see, et lähme aprilli lõpus, tulpide õitsemise aegu Hollandisse. Amsterdami ja Keukenhofi. Jei!

Aga kui midagi ilusat tahate lugeda, siis kiigake siia: http://www.ekspress.ee/news/paevauudised/elu/article.php?id=37630053

P.S. Jah, pealkiri on viide Futuramale.

5 kommentaari:

Tiina Linkama ütles ...

Hyvää matkaa! On tulppaaneita tulvillaan, iloinen Amsterdam. Näin ainakin lauletaan.

Kati ütles ...

Sel ajal on seal tõesti kaunis..Meil plaan, mulle süllesadanud voucherite näol, veebruaris päikese alla minna:)

Maris ütles ...

Kiitos Tiina! Toivottavasti ajoitus osuu kohdalleen ja a) ei ole ollut liian kylmä kevät, jolloin ei vielä kukintaa tai b) liian kuuma, jolloin kaikki on jo kuivatanutta..

Kati - viimati kui käisime (Viaga), siis olidki juba lilled ära kuivanud, kuigi ilus oli sellest hoolimata. Siiski nüüd ootaks vähe paremat tulemust.
Päikese alla.. kõlab hästi :P Kuhu kanti?

Kati ütles ...

Egiptus, ega muud ju hetkel väga ei teha. Nüüd ka asi kindel ning 19.02 võtab lennuk sunna sinnapoole. Täna saime uued passid kätte (vanad olid aegunud) ning käisin maksin ka reisu. Igatahes ootus on suur. siuke kopp on ees kõigest ja seda on näha ka minu vähestest postitustest:).

Maris ütles ...

Vahva, ja pÄris varsti ongi ju minek teil. Endalgi kerge kopp as usual, aga ei hakka ka igast asjast blogis kirjutama. Aga sulle monusat reisi!