esmaspäev, 19. mai 2014

Soojad ilmad - head mõtted

Ma ei tea, kas põhjuseks on soojad ilmad või üleüldine valguse lisandumine, aga tundub, et pea on igasugu plaane ja mõtteid täis.

Viimaks ometi saime tulevase terrassi plaanidega ühele poole, nüüd on paigas, kuhu ja mismoodi selle ehitame. Sama hooga sai ka pilt õuekujunduse osas tiba selgemaks: kuhu tulevad teerajad ja kuhu lillepeenrad, nüüd tuleb ainult see aeg leida, et kõik teoks teha. Terrassi teema jääb muidugi juulikuusse, aga muud tööd on juba igati ajakohased.

Tulevaks nädalavahetuseks tekitasin endale samuti graafiku. Plaanin nimelt Koristuspäeval osaleda ehk siis täpsemalt riideid, kingi, nõusid ja muud nipet-näpet kirbukale müüma minna. Pole kunagi käinud, vaatab, mis nalja saama hakkab ja kas rahvast ka üldse kohale ilmub. Olen siin tõhusalt kraaminud ja sorteerinud ja terve hunniku asju laupäevaks ära pakkinud. Üritan panna väga soodukad hinnad ja loodetavasti kõigest lahti saada. Kui mitte, siis tuleb taaskasutusse viia.

Tööd on ka jalaga segada, aga õnneks olen veel kuidagi heal lainel ja tahan innukalt otsi kokku tõmmata ja kenasti kõigega ühele poole saada. Vaatame, kui kaua seda inspiratsiooni jätkub :)

Ilusat ilma ja tegusat kevadet kõigile!

3 kommentaari:

Kati ütles ...

Ma just käisin MOnika ja tema sõbrannadega siin paar nädalat tagasi kirbukal müümas Telliskivis. Sain ehk vast 50€, kõigest küll lahti ei saanud, aga samal ajal emaga viime ka asju boksisüsteemiga kirbukale Viljandis. Kokkuvõttes vast saab ikka lahti millestki.

aimarii ütles ...

Suvi on tulnud ja suve tööd. Nii moodi seal, kui siin meie juuresgi.

Maris ütles ...

Kati, see on julgustav, et said enam-vähem kraamist lahti ja veel päris mõistliku summa selle eest. Siin on selline koristuspäeva pop-up-kirbukas ja ei tea üldse, kas sinna rahvast ka tuleb. Ehk mõni kohalik eksib, loodan vähemalt.

Aimarii, suvi täiesti üllatas seekord, tuli hoiatamata ja võimsalt.