esmaspäev, 19. september 2011

Neljajalgsed sõbrad

Nädal möödus jälle käbedalt. Kolmapäeval peale tööd siirdusime töökaaslasega Norwegiani lennukile, suunaks Stockholm ja tööalane seminar. Neljapäev mööduski seal end harides ja süües! Ma ei saa aru, miks alati seminaridel on jube head road ja lisaks veel pakutakse muudkui ette ja taha kohvi ja saiakesi. No ei saa olla maitsmata ja tulemus on muidugi teada :)
Hetkel on hea meel selle üle, et sain sealt palju tööalaselt huvitavaid ja ka praktilisi ideid. Nüüd jääb üle vaid mõelda, kuidas neid meil käiku lasta. Lisaks paistab olevat nii, et mul on sel nädalal kalendris ka tööaega, st koosolekutevaba aega. Et äkki lausa jõuaks mu TO DO-nimekirjast üht-teist ära teha.

Nädalavahetusel müttas Aki töökaaslastega Lapimaal ja mina veetsin kassidega aega. Mõtlesin neile igasuguseid mänge välja ja tegin pilte. Paar tulemust siin:

P9115092.jpg

You're disturbing my sleep:
P9175129.jpg

I'm in your bed, leaving fur on your pillow:
P9175133.jpg

P9115096.jpg

P9115111.jpg

P9175135.jpg

P9115090.jpg

P9115102.jpg

Natuke hirmus:
P9115105.jpg

P9175140.jpg

Varsti on kassidel jälle arsti juurde minek, iga-aastased vaktsineerimised ootavad. Aga ussirohu andmisega on meil jälle tuttavad probleemid - tablett ei lähe mitte, isegi kui toidu sisse segada. Homme tuleb teha uus käik apteeki ja mingit parema maitsega rohtu osta. Kui see ka ei lähe, siis ootab meid kõiki ees üks pikk õhtu ja tahtejõudude võitlus..

2 kommentaari:

Kati ütles ...

Rääkides ussirohu admisest, siis meie oleme avastanud mingi sellise rohu, mida määritakse kassile kukla peale ja imendub läbi naha.
Kuigi roht vist veidi kallim, kui muidu, aga seetõttu jääb ära igasugu kassi ja enda piinamine.

Maris ütles ...

Sellist nahale pandavat mul oleks ka vaja, aga pole siin midagi sellist näinud.
Täna uurisime jälle apteegist ussirohuvalikut, aga seal polnudki isegi seda maksamaitselist olemas. Peab veel homme otsinguid jätkama.