esmaspäev, 17. detsember 2007

Tidili-pomm!

Jõulustress on täies hoos, mul pooled kingid ostmata ja ei viitsi üldse kaubanduskeskustesse ronida koos kõikide tuhandete muude inimestega.
Jõulufiilingu tõstmiseks on keegi käinud meie jõulutulede juhtmeid lõikumas. Meil on maja ees männi ümber kaks 40 lambi sarja ja juba varem vaatasin, et nonii, ühed lambid on kustunud, et nojah olidki mingid odavad. Nüüd laupäeval, kui esimest korda päevavalguses neid nägin, märkasin, et juhe rippus nukralt puu küljes. Siledalt katki lõigatud. Ja veel nii, et üks tükk juhet lebas kõrval maas, seega oli tõenäoliselt juhe lenksu keeratud ja noaga kraks! tõmmatud. Bandiidid ma ütlen.
Aki juba leiutas selle peale igasugu "parandatud omadustega" elektrijuhtmeid välja, kõrgema pingega vms, nii et lõikamisel ka särtsu saaks :P Aga kahjuks on miskipärast sellised asjad seadusega ära keelatud, ebaõnn.

Meie kõrvale kolivad ka hetkel uued naabrid (mitte, et ma neid selle juhtmeskandaaliga kuidagi ühendaks), aga tundub, et need ka mingid inglid pole. Ühel õhtul kuulsin seina taga meest karjuvat "VAIT! VAIT!" ja selle peale mürtsatas varsti nende välisuks ja õues oli kuulda kummide vilinat. Remontimas käib neil terve rullnokkade armee, igaüks oma tuunitud autoga. Nädalavahetusel oli viis autot meie maja juurde pargitud, paar tükki tee äärde ja paar tükki maja ette kõnniteele. Jaa, mul on eelarvamused.

Nii, selliste jõulumeeleoludega seekord lõpetaks.
"Aisakell, aisakell.."

Kommentaare ei ole: