pühapäev, 13. juuli 2008

Tagasi kodus!

Ikka peab paika ütlus, et külas on hea, aga kodus veelgi parem. Eriti eile lennuväljadel hängides ei suutnud ära oodata, et pääseks korraliku dushi alla, saaks süüa midagi head ja kerget (täna kohe teemegi kanasalatit!) ja muidugi internetis vaja ringi kolada, blogisid ja uudiseid lugeda.

Reis oli muidugi tore. Just vaatasime pildid läbi (neid on üle kuuesaja) ja imestasime, et olid ikka ilusad maastikud, kohapeal lausa harjus ära nende mägedega, ei jaksanud lõpu poole enam imestada. Laen just pilte üles Picasawebi, kohe postitan siia lingi.

Reisikirjelduse teen muidugi ka, loodetavasti juba õhtul võtan selle ette ja lükkan sinna ka lingid asjakohaste piltide juurde.

Õnneks on mul veel kaks nädalat puhkust ees, jõuan teid siin reisijuttudega pommitada (nagunii tuleb selle kohta mitu blogipostitust), hunnikutes pesu pesta ning samuti peaks aia ette võtma, muru on jälle nädalaga mühama hakanud ja paar uut taime õitsevad. Tervislikud eluviisid poleks ka pahad, reisil mugisime hirmus palju bacon & eggsi, burgereid & chipse ja pizzasid ;( Sõime tavaliselt pubides, kus tervislikke variante ei pakutud. Üldse jäi selline mulje, et britid eriti salatist lugu ei pea.

Pildid on siin (ja sorri, jälle pole eriti sorteeritud, osad pildid on võetud läbi auto akna ja osad lihtsalt vihmase ilma tõttu udused): album 1 ja album 2 (Picasa ei luba ühte albumisse üle 500 pildi panna).

1 kommentaar:

Kati ütles ...

Vahva..kohe kui mahti saan hakkan pilte uurima..muide minu "välisreis" puhkuse ajal on sel aastal hoopis Soomes :))
Just bookisime ühe möki ja 28-31.07olen Tuulos'e kandis..
Terve päeva isaga kammisime veebi läbi et midagigi leida ja vedas, kena maja ja järv kohe ukse ees..