reede, 17. august 2012

Kes teisele auku kaevab ...

Noh, vähemalt asjad edenevad - see on vist tänase päeva teema. Mõtlesime, et muru on so last season ja vahetasime selle kraavi vastu.


Osaliselt võiks tegelikult rõõmustada, et kaevuasi on edenenud ja uuele veetorule kraav olemas. Aga nagu juba oleme õppinud, ei suju ehitusprojektid kunagi nii nagu planeeritud. Alati tuleb üllatusi ja ma ei pea vist mainima, et need ei ole mitte positiivsed. Näiteks tuleb välja, et garaazi kõrval on mulda ca 25 cm enne kui kalju vastu tuleb. Veetorusid nii pinna lähedal ei saa vedada, sest pakasega need külmuvad ära. Nii et läheb lõhkamiseks.

Teiseks, köögifirma on olnud käbe ja toimetab meile köögikapid kaks nädalat ennustatust varem. Kõlab teoorias hästi eks. Aga uus kuupäev on tänasest täpselt kahe nädala pärast ja oleme arvestaud, et vana köögi äravedimine, torude ja elektri uuendamine, lae vahetamine + pahteldamine + värvimine ja seinte pahteldamine + värvimine võtavad umbes kaks nädalat aega, kui me iga päev tööd teha rebiksime. Ainult et meil on veel ventilatsioon pööningul pooleli ja ülemise korruse elektritöödega pole üldse veel alustatud. Hmmm.

Tõenäoliselt saaks seda kuupäeva ka edasi lükata, aga mis siin ikka muneda. Läheb karmiks müttamiseks. Võib-olla saame siis millalgi midagi valmis ka.

Kommentaare ei ole: