laupäev, 25. august 2012

Head-aega kollakas köök

On olnud päris tegus nädal. Tööl on tegemist piisavalt, as usual. Õnneks on osa minu praegustest projektidest nii põnevad, et kodus tehtud ületöötunnid ei tundunud vähemalt sel nädalal tööna. Kolmapäeval oli meil kolleegiga huvitav reis Forssasse, eriti kuna mina olin roolis :) See töökaaslane ei tunne end üleüldse eriliselt mugavalt autos olles ja muidugi mina algajast juhina pole just kõige kindlama käega :D Aga elasime üle! Paar korda olid meil põnevad hetked, näiteks tagasi tulles Helsingi kesklinna muutunud liikluskorraldustes seigeldes ja siis ühel 100km/h teelõigul teele jooksnud orava peale karjudes (lugejate huvides märgitagu ära, et orav jõudis auto eest tagasi metsa kalpsata).

Õhtuti on olnud project kitchen demolition. Ja see on nüüd tehtud! Kahhelplaadid on veel seinas, need on nii võimsa liimiga kinni, et nõuavad natuke suuremaid pingutusi. Täna vedisime vana köögi prügimäele ja kandsime asemele 30 kipsplaati. Järgmisel nädalal ootavad ees elektritööd, uute torude aukude puurimine allkorrusele, kipsplaatidest uue lae tegemine ning muidugi seinte ja lae tasandamine ja värvimine. Aga siis saame uue köögi, wuuh!

IMG_0623.jpg

Kaevumehed on jälle naljatilka mänginud. Pidid lõhkama tulema, aga ei ole neist kippu ega kõppu kuulda. Telefonikõne peale hakkab tulema juttu, et hoopis meie pidime lõhkamise korraldama. Ahsoo :D Tõenäoliselt olid lihtsalt meid ära unustanud ja mõtlesid siis sellise vabanduse välja. Aga nüüd said jälle elu sisse ja esmaspäeval tulevad dünamiiti panema. Natuke jube. Ja pidid suure kaevuriga tulema, hoiatasid lausa ette, et õuele jäävad sellest jäljed. Oeh. Eks siis kevadel kobestame..

Aga nüüd mul on jäätis ja vein ja puhkehetk. Ilusat nädalavahetust!

2 kommentaari:

Kati ütles ...

Juudas te olete ikka kohe väga suurelt ette võtnud. Ma ilmselt oleks sisse kolinud ja rahulikult mõne aja võtnud, nii enda kui ka rahakoti suhtes:). Aga te olete ikka tublid.

Maris ütles ...

Ikka suurelt jah, total destruction :) Aga see oli maja ostes ka teada, et vähemalt ülemise korruse üritame võimalikult kiirelt täiesti ära remontida. Kuigi "võimalikult kiiresti" on suhteliselt lai mõiste :)