laupäev, 22. september 2012

Remondireportaaž nr. 127

Tänaseks on tööd lõpetatud ja veinipudel avatud. Köök hakkab juba PEAAEGU lubama. Kuna esmaspäeva ja teisipäeva mökutasime niisama maha, siis alates kolmapäevast tegin karmi graafiku - kõik pahteldamised ja värvimised sai üles märgitud ja eesmärgiks seatud see, et pühapäeval oleks köögi värvimisega ühel pool.

Graafik kohe aitas! Iga õhtu oleme kohusetundlikult köögis askeldanud ja tänaseks on lagi saanud neli kihti värvi (suhteliselt uskumatu, et nii mitu korda peab värvima, aga nii ta on) ning seinad kaks korda valget kruntvärvi. Muide minuarust soomekeelne pohjamaali on palju selgem väljend kui kruntvärv, no mis krunt? Samamoodi inglise keeles olevad base coat ja top coat, kohe aru saada, millest jutt käib.

Homseks jääb veel seintele kaks korda toonitud värvi peale tõmmata. Värvitooni valiku osas olime väga traditsioonilised, võtsime sama hallikasbeeži, mis meil eelmises kodus elutoa seintel oli. How boring? :) Aga mõtlesime, et köögi punaste kappide ja musta põranda juures peaks seinad suhteliselt tagasihoidlikud olema.

Värvikihtide kuivamise vahepeal vedisime natuke kruusa laiali. Sõidutee sai lõpuks sellega katetud. Täna ei jaksanud seda enam pildile jäädvustada, võib-olla siis homme, kui päris hullult vihma ei kalla. Pommiauku st kraavi oleme ka natuke täitnud, paarkümmend kärutäit mulda sai täna veetud. Homseks ilmselt lubatakse vihma, nii et KAHJUKS ei saa siis õuetöid teha :)

Kommentaare ei ole: