laupäev, 8. september 2012

Kes aeglaselt sõuab, see kaugele jõuab

Aargh, kõik see remont võtab palju rohkem aega kui oleks arvanud. Ja süüdi on selles pigem ülioptimistik prognoos ajakasutusest, sest ega me nüüd eriti aeglased ka pole. Muidugi päevatöö nõuab oma osa, aga see oli anyway selge.
Ahastan sellepärast, et köök pole ka veel sel nädalavahetusel valmis. Eile ja täna müttasime lage teha, nüüd on peaaegu kõik kipsplaadid üleval. Viimane nõuab natuke lisapusimist, nii et see jäi homse peale. Ja muidugi lilled ju ennast ei kasta, pesu ise pesumasinasse ei roni jne, ehk siis nende asjade peale saab ka kenasti aega kulutatud. Täna muide lõhkusin elus esimest korda puid. Võib-olla olen seda ka millalgi varem proovinud, aga ei mäleta küll. Hea trenn kõhu- ja seljalihastele!

Midagi on valmis ka saanud, nimelt kaev, juhhei! Ainuke projekt, kus meil mingit osalust ei olnud, ma ei tea täpselt, millele see viitab ... Esmaspäeval ühendati torud ja teisipäeval aeti kraav kinni. Või noh, pool kraavist jäi lahti, sest lõhatud kalju asemele polnud midagi panna. Nii et tuleb koorem mulda tellida ja seda õues ringi kärutada ning muru peale istutada. Kruusa samuti törtsuke garaazi ette. Õnneks mul on neljapäeval ja reedel puhkepäev - ja ma tean, mis tegevusega ma need sisustan :)

Kaevuvesi on veel natuke sogane, või täpsemalt öeldes värv on täiesti õige läbipaistev, aga mingisugust imepisikest värki lendleb veel vees ringi. Tõenäoliselt vanast veeanumast ning muidugi ka puurimisjäätmetest, ootame nüüd siin pingsalt, et see paremaks muutuks. Siis on küll suurepärane tüng, kui see jääbki selliseks. Teisalt mul ei ole mingisugust ettekujutust, et milline kaevuvesi olema peab - selge see, et päris pudelivee väljanägemisega see ka pole.

Ülemise korruse naabrid ehk siis hiired on leidnud tee katusele. See on vist märk sellest, et õues tõmbab külmaks. Igatahes hommikul kuulsime ülevalt sahinat ja täna käis Aki pööningule kuus lõksu üles sättimas. Hommikul vaatame, mis tulemus on ... Oh maaelu rõõmud :)

Kuna mul remondist pilte pole (või no natuke uuest laest on, aga seda on mõttetu siia üles panna), siis viskan siia eelmise nädalavahetuse viljapuuaia pildikesi :) Meil on üks pisike kreegipuu ja miniatuurne õunapuu, aga natuke saaki siiski lubatakse, kui just harakad seda enne meie jaole jõudmist ära ei söö.

IMG_0682.jpg

IMG_0675.jpg

Kommentaare ei ole: