esmaspäev, 18. mai 2009

Tihe sünnipäevaviikend

Nädalavahetus oli toimekas ja möödus kiirelt. Reedel läks peale tööd lahti koristusaktsioon. Seoses ühistu kevadtalgutega oli meie õuel prügilava, kuhu tassisime panipaigast kõik romu - alates vanadest köögi tööpindadest ja muruniidukist kuni mädanenud aiapilbasteni. See on ikka ülimalt mugav, et kaks korda aastas saab suurema prügi niimoodi ära viia ja pole vaja ise prügimäe vahet sõita.
Kuulutasin ka välja iga-aastase sõja võilillede vastu ning alustasin esimest lahingut. Teen kohe ka selgeks, et selles sõjas olen mina see kaotaja pool ja võidust võib unistada ehk mitme aasta pärast.

Laupäeval tiksus aastake jälle juurde, aga sellest pole midagi, sest hommikul toodi voodisse shampus, kingitus ja hommikusöök. Pikka pidu kahjuks polnud, sest graafik oli peal. Kimasime ostukeskusse Akile pintsakut ostma. See ei tohtinud olla nii peen nagu ülikonnapintsak, ega ka mitte mingi liiga trendikas variant, vaid midagi sealt vahepealt. Mina tõstsin käed üles - tõesti ei ole ekspert selliste meeste riiete juures, ent õnneks leidus abi oskuslikult müüjalt.

Peale ostutuuri kiirustasime tagasi koju, sest algasid ühistu iga-aastased kevadtalgud. Mina võtsin ette tuttava töö - metsast komposti kõrvalt risuhunniku prügilavale vedimise. Sain ikka mitu koormat vedada, nagu sünnipäevalapsele kohane. Peale seda jätkasin võilillelahingut. Ilm oli õnneks räigelt ilus ja päike kuumutas pidevalt. Lõunal avasime ka meie oma grillihooaja - mugisime oma õuel päikest võttes grillkanafileed. Võrratu!

Õhtu jätkus ühistu vorstigrillimispeo ja siidriga; ning muutus sujuvalt Eurovisioonil Eestile kaasaelamiseks. Kuues koht on ikka hea!

Pühapäeval oli sünnipäev vol2. Veetsime kogu päeva kesklinnas, märksõnadeks vein, Star Trek, hispaania restoran ja veel veini. Oli tõsiselt meeldiv, peaks selliseid päevi kordama. Film oli ka üllatavalt ok.

Aga siis tuli esmaspäev ja töö ... nnngh.
Mul on muide veel üks postitus täna plaanis, kõikidest värvilistest õitest meie aias - pean vaid pildid arvutisse laadima.

2 kommentaari:

Tiina L. ütles ...

Oh Yeah,

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!

ja sama monta kertaa peräkkäin...

tuuuu juuuu!

Maris ütles ...

Kiitos :))))