kolmapäev, 27. mai 2009

But will it blend?


Lõpuks olen ka mina soetanud mitme sõbra ja tuttava poolt soovitatud ja kiidetud köögimasina - blenderi! Maasikamargaritad ja smoothied on mul suu vett jooksma pannud. Lisaks on mul käimas järjekordne tervislike eluviiside järgimise programm (umbes sajas juba) ning värsked marja- ja puuviljasmoothied sobivad sinna nagu rusikas silmaauku. Kusjuures tegelikult minuarust rusikas nagu eriti silmaauku ei sobi - võibolla suuruse poolest küll, aga mitte moraalselt ja esteetiliselt - ent see selleks.

Nüüd sellest blenderist. Köögis seisab trendikalt heleroheline OBH Nordica masin ja tehtud on ka esimene test ehk pilootblending. Loopisin kannu maitsestamata jogurtit, õunamahla, banaani, maasikaid ja ploome ning välja tuli täiesti arvestatav kokteil. Isegi Aki konsumeeris seda suure klaasitäie, kiitis heaks ja kõhtu täitvaks. Nagu te aru võite saada, on Aki terviseteemade puhul hea ratsionaalsuse mõõdik.

Plaan A on seega õhtuse magusanälja (ja üleüldse nälja) tõrjumiseks juua klaasitäis smoothiet. Sellega kaasneb muidugi mõistlik söömine ka muudel aegadel ning aktiivsem liikumine. Hetkel olen lausa kolm (!) päeva selle graafiku järgi vastu pidanud. Õnneks täna on nii kehv ilm, et panen liikumise alla kirja õhtuse diivanispordikohtumise: Barca - ManU mängu.
Plaan B muide on maasikamargaritad, kui see veel selge polnud ;)

Lõpetuseks - kui kellelgi on huvi selle vastu, mida kõike üks blender purustab, siis uurige lähemalt lehekülge Will It Blend? Seal on eraldi osakonnad, Try this at home ja Do not try this at home, viimane neist märgatavalt suurem.

2 kommentaari:

Kati ütles ...

Vahva..me just lõpetasime maasika-banaani õunamahlaga tehtud smuuthi:))
ja teinekord siis margariitatame

Maris ütles ...

Näm! Ning otse loomulikult tuleb ka margaritad ära proovida.