neljapäev, 16. juuli 2015

Vahepeal paistis lausa päike

Eile oli siin üle tüki aja esimene suvisem ilm - sooja umbes 20 kraadi, päikese käes mõnusalt kuum ja pilvi mitte kuskil. Kasutasimegi juhust ja läksime Põhja-Espoos asuvate Luukki matkaradadega tutvuma. Loomulikult kõigepealt hüppasime Lidlist läbi ja varusime kaasa äsjaküpsetatud kukleid ja croissante ning serrano sinki. Ma ei saa muide aru, mida Lidl sinna oma saiakestesse paneb - need on uskumatult head ja värsked. Kui ma endale kõike lubada võiks, siis ma sööks neid iga päev.

Matkaradadest võtsime optimistlikult ette kõige pikema, 8,6 kilomeetrise raja, mille äärde jäid kõik Luukki kaheksa järve. Rada oli lai ja kivipuruga kaetud, nii et ainult tõsta jalga teise ette. Mõnus oli. Maastikud ei olnud teab mis imelised - mets ja järved, aga looduses jalutamine on ju ikka meelt värskendav.

IMG_8445.jpg

IMG_8446.jpg

IMG_8454.jpg

IMG_8457.jpg

IMG_8470.jpg

IMG_8476.jpg

Täna sain hommikul paar tundi aias tegeleda kuni jälle sadama hakkas.  Ja vihma ja äikest lubatakse hooti kogu päevaks. Mis seal siis ikka - tundub, et täna kirjutan seega blogi ja jätkan asjade sorteerimist.

Kommentaare ei ole: