teisipäev, 3. veebruar 2015

Tõhusad nädalad

Eelmine nädal möödus päris tõhusalt kultuuri nautimise teema all. Docpointi filme vaatasime kokku ära lausa viis, rohkem poleks vast jaksanudki.
Minu jaoks jätsid parima mulje To Be Takei ja Neuland. Esimene rääkis Star Trekis Mr. Sulut mänginud näitlejast, kes on elus pidanud küll vahel vastuvoolu ujuma, aga pole sellest hoolimata positiivset suhtumist ära unustanud. Neuland jutustas Šveitsi saabunud põgenikest: noortest, kes üritavad võõral maal võõras keeles hakkama saada. Neil on toetav õpetaja, kel alati hea nõu varuks.

Huvitavatel teemadel olid ka järgmised kaks filmi, kahjuks ainult pisut aeglase tempoga: Beltracchi: The Art of Forgery ja State of Play. Esimene rääkis võimekast kunstivõltsijast ja teine Korea teismelistest, kelle tööks on profitasemel arvutimängude mängimine.
Veel vaatasime dokumentaali Cernist, aga see oli minuarust mõnevõrra igav :)

Tegelikult pidin hoopis rääkima remondi edenemisest! Või noh, remondiks on seda vast väga suurejooneline nimetada, pigem on tegemist nokitsemise ja korrastamisega alumisel korrusel.

Enne nägi sein välja selline:

20150125_171018

Pisut pesemist, võõpamist, riiulite kinnitamist ning kraami korrastamist oli seis taoline:

20150203_182944

Pole ehk eriliselt kaunis, aga see-eest hirmus praktiline! Ja lõpuks ometi on mul koht, kuhu oma potid ritta laduda:

20150203_183006

20150203_183029

Pean veel seina värvimisega jätkama. Nüüd kui kraam on riiulitele sätitud, mahun lausa teiste seinte juurde, varem polnud see isegi mõeldav.
Ja miks kollased seinad? :D No reason, seda värvi oli lihtsalt varasemast üle. Natuke tibukarva on, aga pole hullu, tegemist on siiski tehnilise ruumiga :)

Kommentaare ei ole: